2777
2789
شما بچه ندارین؟؟پس چیکارمیکنین توخونه؟

یه سال اول خونه داری میکردم، ۲سال دانشگاه خوندم، الآن دارم اقدام میکنم

بچه رو واسه سرگرمی و تنهایی به دنیا نیار بعد که گریه میکنه اذیت میکنه خرابکاری میکنه عصبی میشی پشیمون میشی

همه زنهای همکارای شوهرم همینجوری باردار شدن همه مینالن

به نظرم آدم اینجوری از زندگیش چیزی نمیفهمه

شما ۱ساله ازدواج کردی، به نظرم بزن تو کار باشگاه و رژیم و لاغری وقتت پر میشه

بعدآ مث این خانوما نشی که همه ش میگن چشم وا کردیم بجه آوردیم هیچی از زندگی ۲نفره نفهمیدیم

انشاءالله هرچی به خیر و صلاحته

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
شوهرمم اصلا بچه دوس نداره .البته این اولین اقدامم بود

شوهر من به شدت بچه دوست هس، من با دانشگاه رفتن پیچوندمش. همه ش میگه دیر شده و فلان

وقتی بچه بیار که شوهرت بخواد، وگرنه کمک حالت نمیشه. ازخونواده دور هم هستی همکاری شوهرت خیلی مهمه

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=102163344]شوهر من به شدت بچه دوست هس، من با دانشگاه رفتن پیچوندمش. همه ش میگه دیر شده و فلان وقتی بچه بیار ...[/QUOTEممنون خیلی حرفات آرومم کرد

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
[QUOTE=102163344]شوهر من به شدت بچه دوست هس، من با دانشگاه رفتن پیچوندمش. همه ش میگه دیر شده و فلان ...

آروم باشی همیشه عزیز دلم

غصه نخور، ولی دکتر برو تحت نظر باش. هم زنان هم تغذیه

هیکلت رو بساز هم از فکر بچه درمیای هم واسه سلامتیت خوبه

چند ماه دیگه اقدام کن انشاءالله به سالمی و سلامتی مامان میشی

من خودمو مقید کردم به درس و دانشگاه که تا اون تموم نشده بچه دار نشیم، که هم از لحاظ روحی آمادگی پیدا کنیم هم من وقت تناسب اندام داشته باشم

شما هم خودتو با یه چی مشغول کن. همین ورزش و لاغری عالیه