2777
2789
فقط اینکه با دارو باردار شدم و تو 21 هفته از دست دادمش و سه ماه بعد دوباره باردار شدم ولی وزن دومین ...

چند قطره ادرارباید داخل بی بی چک ریخت؟؟چون رو کارتنش نوشته دوتا؟؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما دوتا بریز اگه نرسید به اون قسمت یکی دوتا دیگه هم بریز.مارکش چیه

باید برم بخرم تازه.شوهرجان خواب تشریف دارن باید بیداربشن برن بخرن

خب شما دوتا بریز اگه نرسید به اون قسمت یکی دوتا دیگه هم بریز.مارکش چیه

من روز اخرتخمک گذاریم اقدام کردم به نظرتون ممکنه باردارباشم؟؟چون روز هفتم بعد نزدیکی بی بی زدم منفی بود

اونایی که چاق هستن باردارمیشن من شنیدم باید تحت دکتررژیم باشن تا خیلی چاق نشن

حالا انشاءالله که بارداری نگران نباش

الآن تاپیکات دیدم..... دنبال علائم نباش عزیزم بعضی اوقات بی بی چک اشتباه هم میشه چند روز از موعدت گذشت برو آزمایش

اگه دفعه اولته که اقدام میکنی ممکنه علائمی که داری بخاطر واکنش بدنت به اسپرم باشه

خودت درگیر نکن، بیخیال باش عزیزم

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
باید برم بخرم تازه.شوهرجان خواب تشریف دارن باید بیداربشن برن بخرن

اگه میتونه وندفو پیدا کنه خوبه.چون من قبلا مارک مدیکور برام حاله انداخت رفتم آزمایش منفی بود خورد توی ذوقم ولی وندفو خیلی خوب بود.قیمتشم بیشتره

پروتئین حیوانی مثل گوشت؟ کربوهیدرات چیه؟ نون و برنج منظورته؟ یعنی بچه با گوشت وزن میگیره مادر با کر ...

گوشت و مرغ و ماهی... جایگزینش تخم مرغ و شیر.. بله کربوهیدرات غلات و چیزای نشاسته ای... بله دقیقا همینه مادر باید رژیم کربوهیدرات بگیره و بجاش از گوشت سفید و قرمز ویا جایگزینش استفاده کنه... البته تخم مرغ فکر کنم هفته ای سه باره ولی شیر روزی سه بار.. یه پکیج کامل غذایی هم شامل یه لیوان شیر دوتا خرما و یه کف دست نون سنگک.. البته اینو نمیتونید جایگزین وعده ی اصلی غذایی کنید

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
من روز اخرتخمک گذاریم اقدام کردم به نظرتون ممکنه باردارباشم؟؟چون روز هفتم بعد نزدیکی بی بی زدم منفی ...

بعد نزدیکی که نشون نمیده آخه عزیزم😂😂😂 قربونت بشم من الهییییییی

مامان بشی توووو

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
گوشت و مرغ و ماهی... جایگزینش تخم مرغ و شیر.. بله کربوهیدرات غلات و چیزای نشاسته ای... بله دقیقا همی ...

مچکررررررم

من تو دستم میگرفتم.تازه کجش هم میکردم که زودتر برسه بهش نشون بده. دوقطره خیلی کمه ۴ یا ۵تا بریز

بیشتر از 3 قطره باعث خطا میشه و باید جاش کاملا صاف و بدون تحرک باشه 🤗

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️

[QUOTE=102091980]من روز اخرتخمک گذاریم اقدام کردم به نظرتون ممکنه باردارباشم؟؟چون روز هفتم بعد نزدیکی بی 

اینو دقیق نمیدونم.من این ماه آخر بعداز پریودی یک شب در میون اقدام داشتم.فکر کنم کلا ۴ بار اقدام داشتم