2777
2789
تنبلی .

من ۶۸بودم دکترم گفت لاغر کن. الآن ۵۸هستم میخوام اقدام کنم

چربی دور شکم باعث تنبلی تخمدان میشه هااا

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دوتا مارک وندفو و دوتا مارک مدیکور  البته مدیکور یکیش کاملا خراب بود.با ۳ تا بی بی چک حاله ...

بی بی چک رو فقط باید جای ثابت بذاری ودوقطره از ادرارروداخلش بچکونی درسته؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
من ۱۲ کیلو کم کردم قبل از بارداری.دقیقا ماه قبل از بارداری ۳ کیلو اضافه کردم و باردار شدم.نمیدونم ال ...

جنین با پروتئین وزن میگیره و مادر با کربوهیدرات.. پس برای وزن گیری جنین از پروتئین ها بیشتر مصرف کنید.. فقط هم حیوانی نه گیاهی

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
من ۶۸بودم دکترم گفت لاغر کن. الآن ۵۸هستم میخوام اقدام کنم چربی دور شکم باعث تنبلی تخمدان میشه هااا

اره اما من اقدام کردم دوروز دیگه پریودمه منتظرم اگر باردارنشدم وزنمو بیارم پایین

جنین با پروتئین وزن میگیره و مادر با کربوهیدرات.. پس برای وزن گیری جنین از پروتئین ها بیشتر مصرف کنی ...

پروتئین حیوانی مثل گوشت؟ کربوهیدرات چیه؟ نون و برنج منظورته؟

یعنی بچه با گوشت وزن میگیره مادر با کربوهیدرات؟! اگه بخوایم فقط بچه وزن بگیره مادر وزن اضافه نکنه نباید کربوهیدرات بخوریم؟

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
اره اما من اقدام کردم دوروز دیگه پریودمه منتظرم اگر باردارنشدم وزنمو بیارم پایین

اگه بیشتر از ۵ساعت از مایعات خوردنت گذشته و ادرار جمع شده همین الآن هم میتونی بری تست بزنی

خبرش بده😍😍

پروتئین حیوانی مثل گوشت؟ کربوهیدرات چیه؟ نون و برنج منظورته؟ یعنی بچه با گوشت وزن میگیره مادر با کر ...

اونایی که چاق هستن باردارمیشن من شنیدم باید تحت دکتررژیم باشن تا خیلی چاق نشن

چه جالب .

فقط اینکه با دارو باردار شدم و تو 21 هفته از دست دادمش و سه ماه بعد دوباره باردار شدم ولی وزن دومین بارداریم از وزن اولین بارداریم بیشتر بود 

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
جنین با پروتئین وزن میگیره و مادر با کربوهیدرات.. پس برای وزن گیری جنین از پروتئین ها بیشتر مصرف کنی ...

سعی میکنم گرسنه م که میشه میوه بخورم که زیاد وزن نگیرم.البته یواش یواش دارم حالت تهوع میگیرم و نمیتونم هر چی بخورم

فقط اینکه با دارو باردار شدم و تو 21 هفته از دست دادمش و سه ماه بعد دوباره باردار شدم ولی وزن دومین ...

به نظرم وزن واینا مهم نیست اگه خدابخواد همه چی درست پیش میره