2777
2789

من ۱۲ کیلو کم کردم قبل از بارداری.دقیقا ماه قبل از بارداری ۳ کیلو اضافه کردم و باردار شدم.نمیدونم الان توی بارداری چقدر میخوام اضافه کنم.خیلی میترسم واسه همین سعی میکنم غذا کم بخورم که چاق نشم.از اون طرف هم میترسم غذا نخوردنم برای جنین خطرناک باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان صد کیلو ام واقدام کردم حالا میترسم اگه بارداربشم نتونم طبیعی زایمان کنم یا بچم طوریش بشه

وای من از خدامه که طبیعی زایمان نکنم.فقط نگران اینم که چاق بشم زیادی و زشت بشم😣

من ۱۲ کیلو کم کردم قبل از بارداری.دقیقا ماه قبل از بارداری ۳ کیلو اضافه کردم و باردار شدم.نمیدونم ال ...

منم نگرانم .من دوروز دیگه موعد پریودمه به نظرت االان بی بی بزنم جواب میده؟؟

خدایا همین که حواست بهم هست ممنون🌹
چند کیلو بودین باردارشدین؟

خیلی😐😐😐😐 ولی خداروشکر اول ماه چهارم و هنوز اضافه نکردم فقط یکم شکمم اومده جلو و سفت شده البته نسبت به قبل از بارداریم یکم اومده 🤭🤭🤭

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
خیلی😐😐😐😐 ولی خداروشکر اول ماه چهارم و هنوز اضافه نکردم فقط یکم شکمم اومده جلو و سفت شده البته نس ...

من صد کیلوام الان نگرانم که باردارشدم یا نه میگن چاقی نباید بارداربشی

من الان صد کیلو ام واقدام کردم حالا میترسم اگه بارداربشم نتونم طبیعی زایمان کنم یا بچم طوریش بشه

نه بابا خدا بزرگه چیزی نمیشه.. منم دوست دارم طبیعی باشه ولی یه جا خوندم کسایی که اضافه وزن دارن نمیتونن طبیعی زایمان کنند ولی بنظرم چرته باید لگن مادر مناسب باشه

💕همسرم همه دنیامه💕کوچولوی عزیزم رو هم میسپارم به خودت سلامت به من و باباش برسونش❤️
وای یعنی واسه منم جواب میده .حتما باید صبح انجام بدم؟

انشالله که مثبته.من غروزب زدم حاله انداخت ،دوباره فردا صبحشم باکلی استرس زدم  در کمال نامیدی مثبت شد.بعدش رفتم آزمایش دادم

من صد کیلوام الان نگرانم که باردارشدم یا نه میگن چاقی نباید بارداربشی

اون که آره ولی من یک سال  هیکلم اوکی بود ولی باردار نشدم به مرور که چاق شدم باردار شدم

انشالله که مثبته.من غروزب زدم حاله انداخت ،دوباره فردا صبحشم باکلی استرس زدم  در کمال نامیدی مث ...

از این قطره چکون دارا استفاده کردی؟؟

چرا وزنت کم نکردی عزیزم؟

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔