باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
مردی که ناز نکشه هیچ وقت نمیکشه،اگر هم یک روز آمد از روی ناچاری میاد و فقط میخواد این سردی رابطه رو تموم کنه و بری همین ناچارا برات فیلم بازی میکنه و تو زن چه خوشحال میشی میگی من شوهرم رو تغییر دادم و تسلیم من شد درحالی که فقط شرایط رو پذیرفته و برات فیلم بازی کرده
زده توو گوشت؟؟😐😫اشتی نکن تا خودش بیاد اشتی کنه... بی محلش کن خودش زود میاد طرفت و بهش بفهمون ک کار زشتی بوده و ناراحت شدی...مردی ک دست بزن داشته باشه دیگ هیچ🤐
باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤ رسیدنبه آرزوم،آرزومه😇 میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐 یعنی خرتراز من خود خرمم که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽
درسته دقیقا همینم یه جایی خوندم گاهی واقعا به جدایی فکر می کنم
نه نه منظورم این نبود میگم یکسری مردا نمیتونن ناز بکشن دست خودشون نیست انگار یک ترمز درونی دارن،البته اگه زندگیت رو زهر مار کرده طلاق بگیر ولی فقط به خاطر عذر خواهی نکردن زندگیت رو خراب نکن هرچند هم نباید تو رو میزد این رفتار ها مردونه نیست