2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

746 بازدید | 66 پست

از ۴ شنبه صبح تا حالا باهاش قهرم

بچه ها شوهر من اهل ناز کشیدن و از دل درآوردن نیست

منم میخوام اینبار استقامت کنم خودش پا پیش بذاره

چیکار کنم به نظرتون؟

مقصر کی بوده؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردی که ناز نکشه هیچ وقت نمیکشه،اگر هم یک روز آمد از روی ناچاری میاد و فقط میخواد این سردی رابطه رو تموم کنه و بری همین ناچارا برات فیلم بازی می‌کنه و تو زن چه خوشحال میشی میگی من شوهرم رو تغییر دادم و تسلیم من شد درحالی که فقط شرایط رو پذیرفته و برات فیلم بازی کرده

تقصیر هر دومونه ولی اونم حق نداشت بزنه تو گوشم

زده توو گوشت؟؟😐😫اشتی نکن تا خودش بیاد اشتی کنه... بی محلش کن خودش زود میاد طرفت و بهش بفهمون ک کار زشتی بوده و ناراحت شدی...مردی ک دست بزن داشته باشه دیگ هیچ🤐

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
مردی که ناز نکشه هیچ وقت نمیکشه،اگر هم یک روز آمد از روی ناچاری میاد و فقط میخواد این سردی رابطه رو ...

درسته دقیقا همینم یه جایی خوندم

گاهی واقعا به جدایی فکر می کنم

درسته دقیقا همینم یه جایی خوندم گاهی واقعا به جدایی فکر می کنم

نه نه منظورم این نبود میگم یکسری مردا نمیتونن ناز بکشن دست خودشون نیست انگار یک ترمز درونی دارن،البته اگه زندگیت رو زهر مار کرده طلاق بگیر ولی فقط به خاطر عذر خواهی نکردن زندگیت رو خراب نکن هرچند هم نباید تو رو میزد این رفتار ها مردونه نیست