2821
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 137 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از مردا متنفر نیستم ولیاقت ندارن ادم خودشو فنا کنه

اره والا من نمیدونم این چش بود اینجوری کرد فک کنم نمیخاد ب درسم لطمه بخورع 🤣خودمو امیدوار کردم ولی دیگ سراغشو نمیگیرم دلم میخاس برینم بهش بعد برم ب فنا

نه نمیتونم 12سال ازم بزرگتره و فامیلمونه    ولی خیلی سخته نتونی بهش حستو بگی که تظاهر کنی ...

وای چجوری میتونین با مردی ک ۱۲ سال بزرگتره رفاقت کنین اصلا خیلی بزرگه ادم یجوری میشه انگار باباشه

مرگ بر ازدواج🍷
نه نمیتونم 12سال ازم بزرگتره و فامیلمونه    ولی خیلی سخته نتونی بهش حستو بگی که تظاهر کنی ...

عزیزم درکت میکنم منم قبلا شکست عشقی داشتم همش 1 ماه عذاب کشیدم بعدش ب خودم اومدم . ولی الان 5ماهه عاشق یکی شدم لحظه ای نیس ک ب فکرش نباشم نمید ونم چرا نمیتونم ب خودم بیام متاسفانه من بهش گفتم ولی پس زد منو . من الحاظ تیپ و شخصیت خیلی خیلی سرترم ازش . ولی نمیدونم چرا پس زد . هرروز اشک میریزم بخاطرش . کاش هیچوقت نمیدیدمش . ینی به جز اون هیچکس  ب چشمم نمیاد . واقعا خسته شدم از این حالت. هرلحظه ب خودم فحش میدم میگم ب خودت بیا ولش کن ثانیه نمیگذره عشقش تو قلبم زنده میشه و باز میشم همون ادم غمگین