2821
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 137 پست

۱. تا فکرش و قیافش و خاطره هاش و هر چیزی که مربوط به اونه اومد تو ذهنت زود کاتش کن یا به چیز دیگه فکر کن یا پاشو یه کاری انجام بده. نذار ذهنت پیشو بگیره اینجوری کم کم برات کمرنگ میشه.

۲. یه مدت تا خاطره اش برات کمرنگ میشه( هیچ وقت بیرنگ نمیشه فقط عادی میشه) به موسیقی گوش نده چون بیشتر اونو یادت میندازه.

۳. هر وسیله ای که یاد اون میندازتت رو دور بریز

۴. تا کاملا فراموشش نکردی به کس دیگه ای برای ازدواج فکر نکن( اشتباهی که من متاسفانه کردم و برای فراموش کردنش زود ازدواج کردم)

دیگه باهاش حرف نزن یه مدت ولش کنی و بهش فکر نکنی و رنج این دوری رو تحمل کنی زمان همه چی رو عادی میکنه. بهش نگو سختمه نگو نمیتونم نگو خودت رو از این بیشتر کوچیک نکن . سرتو بگیر بالا و به راهت ادامه بده با همه ی سختیاش ادامه بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان نزدیک ده ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم وقتی بهش فکر میکنم فقط حسرت اشتباهاتمو و سادگیمو میخورم که چقد اشتباه کردم بهش اصرار کردم نره و اون رفت خیلی راحت و وقتی ۶ ماه بعد خبر ازدواجمو از دوستم شنید داشت از تعجب شاخ در میاورد.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792