2821
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 2614 بازدید | 137 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از مردا متنفر نیستم ولیاقت ندارن ادم خودشو فنا کنه

اره والا من نمیدونم این چش بود اینجوری کرد فک کنم نمیخاد ب درسم لطمه بخورع 🤣خودمو امیدوار کردم ولی دیگ سراغشو نمیگیرم دلم میخاس برینم بهش بعد برم ب فنا

نه نمیتونم 12سال ازم بزرگتره و فامیلمونه    ولی خیلی سخته نتونی بهش حستو بگی که تظاهر کنی ...

وای چجوری میتونین با مردی ک ۱۲ سال بزرگتره رفاقت کنین اصلا خیلی بزرگه ادم یجوری میشه انگار باباشه

مرگ بر ازدواج🍷
نه نمیتونم 12سال ازم بزرگتره و فامیلمونه    ولی خیلی سخته نتونی بهش حستو بگی که تظاهر کنی ...

عزیزم درکت میکنم منم قبلا شکست عشقی داشتم همش 1 ماه عذاب کشیدم بعدش ب خودم اومدم . ولی الان 5ماهه عاشق یکی شدم لحظه ای نیس ک ب فکرش نباشم نمید ونم چرا نمیتونم ب خودم بیام متاسفانه من بهش گفتم ولی پس زد منو . من الحاظ تیپ و شخصیت خیلی خیلی سرترم ازش . ولی نمیدونم چرا پس زد . هرروز اشک میریزم بخاطرش . کاش هیچوقت نمیدیدمش . ینی به جز اون هیچکس  ب چشمم نمیاد . واقعا خسته شدم از این حالت. هرلحظه ب خودم فحش میدم میگم ب خودت بیا ولش کن ثانیه نمیگذره عشقش تو قلبم زنده میشه و باز میشم همون ادم غمگین