2777
2789
عنوان

استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 29 پست
دکتر خاصی رفتین

ببین میگم من یسال اینطور بودم همش نچران و استرس خیلیی زیاد داشتم همش منتظر خبر مرگ بوذم منتظر اتفاق بد. تا اینکه کم کم خاب شبو ازم گرفت تازه بعدش به فکر درمان افتادم اول رفتم روانشناس افکارم بهتر شد ولی اختلال خابم رفتم پیش روانپزشک دارو داده

BabyFetus Ticker

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببین میگم من یسال اینطور بودم همش نچران و استرس خیلیی زیاد داشتم همش منتظر خبر مرگ بوذم منتظر اتفاق ...

منم باید برم از بس فک میکنم و استرس دارم شبا کابوس میبینم

وااای منمممممم استرس امونمو بریده  سر یه چیز کوچیک کلی استرس میکشم

من شوهرم پنج دیقه دیر میکرد به حدی استرس میگرفتم که حتی نمیتونسم شمارشو بگیرم ببینم کجاس تمام بدنم میلرزید صدایزقلبمو میشنیدم

BabyFetus Ticker

وای دقیقا منم هرشب کابوس داشتم هرشبااا. بعد فک میکردم تعبیر داره کابوسام میگفتم پس نگرانیم بی دلیل نبوده حتمن قراره یه اتفاق بد بیفته

BabyFetus Ticker
من شوهرم پنج دیقه دیر میکرد به حدی استرس میگرفتم که حتی نمیتونسم شمارشو بگیرم ببینم کجاس تمام بدنم م ...

من یه جام درد میکنه صد تا فکر ک افولان مریضی رو دازم و اینا،شوهرم میگه پام درد میکنه کلی هم ب اون فک میکنم

حتمن حتمن رو خودت کار کن نشد برو روانشناس نشد برو روانپزشک باور کن روحم مثل جسم نیاز به درمان داره من اگه انقد از اسم روانپزشک نمیترسیدم الان به اینجا نرسیده بودم

BabyFetus Ticker
وای دقیقا منم هرشب کابوس داشتم هرشبااا. بعد فک میکردم تعبیر داره کابوسام میگفتم پس نگرانیم بی دلیل ن ...

واااای خدااااا منم اینجوریممم

دارم عذاب میکشم  زیر گاز رو کم کردم رفتم حیاط احساس کردم غذا داره میسوزه کم مونده بود با سر برم تو جوب از پله یه جوری دوییدم ک نگووو،اومدم دیدم کلی اب داره و نمیسوزه

من یه جام درد میکنه صد تا فکر ک افولان مریضی رو دازم و اینا،شوهرم میگه پام درد میکنه کلی هم ب ...

من توام یا تو منی همش فوبیای بیماری خودم شوهرم بچم همش دستم روسینم بود که غده ای چیزی پیدا کنم کمر درد داشتم فک میکردم یه بیماری دیگه دارم زده بهذکمرم

BabyFetus Ticker
من توام یا تو منی همش فوبیای بیماری خودم شوهرم بچم همش دستم روسینم بود که غده ای چیزی پیدا کنم کمر د ...

باور کن دو سال درگیر سرطال سینه بودم ک نکنه بگیرم یه مدت سرطان معده 

الانم هپاتیت و ایدز

باور کن دو سال درگیر سرطال سینه بودم ک نکنه بگیرم یه مدت سرطان معده  الانم هپاتیت و ایدز

دقیقن و دقین منم همین ببین همیشه فک میکردم نازام همیشه فک میکردم یه مرضی دارم خودشو نشون نداده هنوز اینا طبیعی نیس من متاسفانه فک میکردم طبیعیه من به بچم منتقل شد الان یه جاش درذ میکنه میگه مامان یعنی من خوب میشم 

BabyFetus Ticker
دقیقن و دقین منم همین ببین همیشه فک میکردم نازام همیشه فک میکردم یه مرضی دارم خودشو نشون نداده هنوز ...

اینقد استرس داشتی ک بچه هم استرس گرفته

مامان منم اینجوریه،ز میزنه من یا بچم صدامون گرفته باشه دیگه ول کن میس