خانما ما ی همسایه داریم هر روز با زنش دعوا داره ینی مارو عاصی کردن هر روز فحش و دعوا..زنه صب تا شب تاساعت12/1شب خونه تنهاس..شوهره ام تا بیدار میشه نهار نخورده صبحونه نخورده میزاره میره شبم دیر وقت میاد..دوستم ک همسایه جون جونیه منه میاد پیشه من زنگ میزنه ب شوهرش میگ کجایی اونم میگ سره کارم وقتی ک دوستم میگ فلان چیزو بخر میگ ندارم...بنظره شما این شوهره دوسته من داره چ غلطی میکنه الان دوستم کنارم نشسته خودش نت نداشت ک بیاد بگه..خانما راهنمایی کنید و نظرتونو راجب ی همچین شوهری بگید
ببین عزیز یه سری حرکات هست که تمام این چیزایی رو که شما میگی هم از چشم میندازه مثلا غر بزنی ...
والا سارا خیلی تمیزه همیشه مرتبه خودش زندگیش..بعضی وقتا پشت چشم نازک میکنه ک بنظرم همه میکنن این کارو..حتی من یادمه میگفت امیسان میرم سمتش محل نمیده همش میگ خسته ام حال ندارم..والا منم نمیدونم چ مرگشه دیگ شوهرش..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امیدوارم واقعا سارا اینارو بخونه و بهشون عمل کنه ،ببین دختر خوب زندگی تو برای خودته و البته دست خودته ،باید خودت بسازیش یه جای کارت ایراد داره که شوهرت اینجوری شده،سیرابش نکردی ،اگه اون خیانت میکنه اگه اون نمیاد خونه همش بخاطر خودته اگه ذاتش هم همین باشه تو میتونی تغییرش بدی درسته زمان بر هست ولی ارزش داره زندگیتو بساز نذار حیف بشه
واقعا درک نمیکنم یعنی چی که یه ذره میخنده میخاد جد و ابادشو قیمه قیمه کنه ،این چه زندگی هست پس؟
اولا ک ماهی یبار بود..بعد زیاد شد زیاد شد..تا ب اینجا کشید کارشون.. من ب سارا میگم این مریضه اصن تعادل نداره بستریش کنید دکتر ببریدش یکاری کنید..وای وای اون مادر شوهرش ک باهاش حرف زدم..بهش میگم خانم ینی ما همسایه ها دروغ داریم میگیم ک چهار ساله پسرت روز خوش نداده ب این بنده خدا??هرشب خونه نمیاد اذیتش میکنه خانوادشو فوش میده...میدوووو نی برگشت زنیکه پرو چیییییی گفت ???گفت ن پسره من اینکارو نمیکنه اصن اهل اینکارا نیست من خیالم راحته و رفت...من دود از گوشام میزد بیرون..سوار اسانسور ک شد گفتم وقتی مادری ب بیخیالی تو داشته معلومه پسرشم بی مسولیت بار میاد..قرمز کرد درو بست دکمه رو زد رفت..اشغال عوضی..