2777
2789
عنوان

شوهره علافه بیکاره بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 44 پست
تلگ رام دارین؟

ن واتساپ دارم چطور?تلگرام دیر باز میکرد پاکش کردم..چرا خانواده داره اونا میگن جدا شو بفکره ایندت باش این میگ ن سره همینم خانوادشم دیگ بیخیال شدن میگن هرکاری خودت میدونی بکن

اولا ک ماهی یبار بود..بعد زیاد شد زیاد شد..تا ب اینجا کشید کارشون.. من ب سارا میگم این مریضه اصن تعا ...

اگه مادرش هچین چیزی میگه یعنی همچین انتظاری از پسرش نداشته و نداره ،یعنی پسرش از اول اینطوری نبوده این خصایل تو ذاتش نیست  پس میشه درستش کرد 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تل دارین حتما حتما حتما تو این کانال عضوشین که واقعا ایده ها و راهنماییاش عالیه وتاثیر گذار  ...

خدا شاهده ب جونه مادرم قسم نمیدونی چ ابجیای گلی داره..خواهر بزرگش 32سالشه وکیل پایه یک..خواهر وسطیش 27ساله معماره..برادرش رشتش حرفه و فن،بوکسر،مربی تکواندو..خوده ساراام مربی گیتاره..ولی اون کثافت گیتارشو شکوند نزاشت دیگ بره یاد بده..خانواده فهمیده ای داره خدایی با کمالاتن...میدونی زری فک کنم شوهره از حسادتش هی فوش میده خانواده اینو ن???

اگه مادرش هچین چیزی میگه یعنی همچین انتظاری از پسرش نداشته و نداره ،یعنی پسرش از اول اینطوری نبوده ا ...

نمیدونم خدا کنه خوب شه سر ب راه شه..توام دعاش کن..

خدا شاهده ب جونه مادرم قسم نمیدونی چ ابجیای گلی داره..خواهر بزرگش 32سالشه وکیل پایه یک..خواهر وسطیش ...

ب نظر سارا نابلده نتونسته دلشو ببره

نمیدونم خدا کنه خوب شه سر ب راه شه..توام دعاش کن..

با دعا کردن که چیزی درست نمیشه ،باید سارا یه حرکتی بکنه

تو که باهاش راحتی و صمیمی میشه بگی رفتار و کارای روزانه اش چطوریه؟دقیقا کی بیدار میشه و چیکار میکنه و چی میگه

تو که باهاش راحتی و صمیمی میشه بگی رفتار و کارای روزانه اش چطوریه؟دقیقا کی بیدار میشه و چیکار میکنه ...

کی?سارا?منکه هر دیقه اونجا نیستم ..ولی میدونم صب ساعت نه ده بیدار میشه چای میزاره صبونه اماده میکنه دوش میگیره ب خودش میرسه خونه رو جمع میکنه..یسری یادمه ساعت 11صب صدا شکستن میومد فرداش پرسیدم چیشده بود..گفت هیچی رفتم بالا سرش موهاشو ناز کردم بوسش کردم ک بلند شه..بلند شد منو فوش داد زد لیوان و چای و نیمرو رو پرت کرد اونور...

اوه ،اگه دلش میخاد که تو اون زندگی باشه پس دیگه دست نکشه از کاراش ادامه بده عب نداره بلاخره درست میشه فقط ناامید نشه ،

میتونه در قفل کنه کلیدو بذاره تو سوتینش تا نتونه بره بیرون🤔

الان امیسان میگه نه بابا میاد سینه هاشو با چاقو تیکه تیکه میکنه😐

اوه ،اگه دلش میخاد که تو اون زندگی باشه پس دیگه دست نکشه از کاراش ادامه بده عب نداره بلاخره درست میش ...

والا بعید نیست..میزنه در و پیکر خونه رو هم میشکنه یهو👽🤐

والا بعید نیست..میزنه در و پیکر خونه رو هم میشکنه یهو👽🤐

😐😐😐😐😐طلاااق فقط طلاااق

بهتره به یه مشاوره هم مراجعه کنه ،واقعا شاید دست خوده یارو نیست بیماااره اصلا؟!این همه کار در مقابل این همه رفتار خوب بعیده بخدا یقینن یارو مریضه،ببخشیدااا

😐😐😐😐😐طلاااق فقط طلاااق بهتره به یه مشاوره هم مراجعه کنه ،واقعا شاید دست خوده یارو نیست بیمااار ...

باو زری من خودم صد دفه بهش گفتم بیا استشاد جمع کنیم والا همه گفتن ما امضا میکنیم..بعد با بیمارستان هماهنگ کنیم تا دادو بیداد کرد من خودم سریع زنگ میزنم..والا دیگ گفتم فوقش چند ماه سختی میکشید تا درمان شه ولی بعدش ی عمررررر راحتین بخدا...گوش نمیکنه ک نمیکنه

باو زری من خودم صد دفه بهش گفتم بیا استشاد جمع کنیم والا همه گفتن ما امضا میکنیم..بعد با بیمارستان ه ...

دقیقا باید همین کارو بکنه چون دیگه راهی نداره