خانما ما ی همسایه داریم هر روز با زنش دعوا داره ینی مارو عاصی کردن هر روز فحش و دعوا..زنه صب تا شب تاساعت12/1شب خونه تنهاس..شوهره ام تا بیدار میشه نهار نخورده صبحونه نخورده میزاره میره شبم دیر وقت میاد..دوستم ک همسایه جون جونیه منه میاد پیشه من زنگ میزنه ب شوهرش میگ کجایی اونم میگ سره کارم وقتی ک دوستم میگ فلان چیزو بخر میگ ندارم...بنظره شما این شوهره دوسته من داره چ غلطی میکنه الان دوستم کنارم نشسته خودش نت نداشت ک بیاد بگه..خانما راهنمایی کنید و نظرتونو راجب ی همچین شوهری بگید
ن واتساپ دارم چطور?تلگرام دیر باز میکرد پاکش کردم..چرا خانواده داره اونا میگن جدا شو بفکره ایندت باش این میگ ن سره همینم خانوادشم دیگ بیخیال شدن میگن هرکاری خودت میدونی بکن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو که باهاش راحتی و صمیمی میشه بگی رفتار و کارای روزانه اش چطوریه؟دقیقا کی بیدار میشه و چیکار میکنه ...
کی?سارا?منکه هر دیقه اونجا نیستم ..ولی میدونم صب ساعت نه ده بیدار میشه چای میزاره صبونه اماده میکنه دوش میگیره ب خودش میرسه خونه رو جمع میکنه..یسری یادمه ساعت 11صب صدا شکستن میومد فرداش پرسیدم چیشده بود..گفت هیچی رفتم بالا سرش موهاشو ناز کردم بوسش کردم ک بلند شه..بلند شد منو فوش داد زد لیوان و چای و نیمرو رو پرت کرد اونور...
والا بعید نیست..میزنه در و پیکر خونه رو هم میشکنه یهو👽🤐
😐😐😐😐😐طلاااق فقط طلاااق
بهتره به یه مشاوره هم مراجعه کنه ،واقعا شاید دست خوده یارو نیست بیماااره اصلا؟!این همه کار در مقابل این همه رفتار خوب بعیده بخدا یقینن یارو مریضه،ببخشیدااا
😐😐😐😐😐طلاااق فقط طلاااق بهتره به یه مشاوره هم مراجعه کنه ،واقعا شاید دست خوده یارو نیست بیمااار ...
باو زری من خودم صد دفه بهش گفتم بیا استشاد جمع کنیم والا همه گفتن ما امضا میکنیم..بعد با بیمارستان هماهنگ کنیم تا دادو بیداد کرد من خودم سریع زنگ میزنم..والا دیگ گفتم فوقش چند ماه سختی میکشید تا درمان شه ولی بعدش ی عمررررر راحتین بخدا...گوش نمیکنه ک نمیکنه