2777
2789
عنوان

شوهره علافه بیکاره بددهن

399 بازدید | 44 پست

خانما ما ی همسایه داریم هر روز با زنش دعوا داره ینی مارو عاصی کردن هر روز فحش و دعوا..زنه صب تا شب تاساعت12/1شب خونه تنهاس..شوهره ام تا بیدار میشه نهار نخورده صبحونه نخورده میزاره میره شبم دیر وقت میاد..دوستم ک همسایه جون جونیه منه میاد پیشه من زنگ میزنه ب شوهرش میگ کجایی اونم میگ سره کارم وقتی ک دوستم میگ فلان چیزو بخر میگ ندارم...بنظره شما این شوهره دوسته من داره چ غلطی میکنه الان دوستم کنارم نشسته خودش نت نداشت ک بیاد بگه..خانما راهنمایی کنید و نظرتونو راجب ی همچین شوهری بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه ات به دوستت چه ربطی داره🤔

منم تواین فکرم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

وااااي دوستت همسايه ما نبوده قبلا! آخه ما يه همسايه داشتيم اي شوهرش صبح ميرفت شب ميرمد بعد مثلا ساعت ١٢ تازه شروع ميكردن به دعوا كردن !زنه جييييييييغ ميكشيد فحشايي ميداد به شوهر كه من چشمام گرد !!!!!!! اصلا فكر نميكردم بشه همچين فحشدم داد 😂😂😂 وولي پدرمون رو در آوردن تا رفتن هميشه دعوا

دوستت میتونه درستش کنه باااید بلد باشه ،یه زن قدرتمند تر از این حرفاست ،اگه شوهرش همش بیرونه زانوی غم بغل نگیره یه نیگا ب خودش بندازه ببینه خودش چیکار میکنه  تو خونه چجوری تحویلش میگیره که مرده ترجیح میده بیرون باشه تا اینکه برا اومدن ب خونه لحظه شماری کنه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
دوستت میتونه درستش کنه باااید بلد باشه ،یه زن قدرتمند تر از این حرفاست ،اگه شوهرش همش بیرونه زانوی غ ...

والا هیچی کم نداره خوشگل مودب خانم با وقار بساز..این همه شوهرش کتک زده دوییده خونه ما تمام کل وجودش کبود بوده گفتم شکایت کن گفت ن درست میشه..با این حال بازم دوست داره شوهرشو ولی اون قدره دوسته منو نمیدونه

والا هیچی کم نداره خوشگل مودب خانم با وقار بساز..این همه شوهرش کتک زده دوییده خونه ما تمام کل وجودش ...

ببین عزیز یه سری حرکات هست که تمام این چیزایی رو که شما میگی هم از چشم میندازه 

مثلا

غر بزنی

به خودت نرسی 

به خونه نرسی

همیشه کسل باشی

همیشه نقاط ضعفشو ب روش بیاری نقاط قوتشو ندید بگیری

داد بزنی 

گله کنی همش جلو چشمش گریه کنی 

تیکه بندازی 

نشون ندی که میل به رابطه داری و همیشه شوهرت پیشقدم شه 

روی خوش نشونش ندی ب استقبالش نری 

تو جمع حواست بهش نباشه

خواسته هاتو دستوری بگی

ابراز علاقه نکنی

همش بهش گیر بدی 

همش شکاک باشی 

هی سوال پیچش کنی

چن تا از این حرکات کنار هم باشه دیگه اون دختر خوشگل ب چشم نمیاد

ب دوستت بگو پاشو برو خونتون وقتی همه جارو برق انداختی یه چیز ساده اماده کن برا خوردنش حتی یه لقمه بعد یادداشت بذار روش که عزیزم فکر کردم ممکنه گرسنه باشی برات اینو درست کردم اگه میل داشتی بخور نوش جونت "

بعد هم بگیره بخوابه ،وقتی سرکاره اس بده من به غیر از تو کسی رو ندارمو نمیخوام داشته باشم ،قرررربون عاقامون برم که انقد کار میکنه و زحمت میکشه بخدا که تاثیر داره ،اینا ماله تو قصه ها نیس ادمایی ام که اینجوری ان شاخ و دم ندارن بگو یه تکونی ب خودت بده