2777
2789
عنوان

من خیلی زن بدی ام..😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 82 پست

ببين مرد ها با زن ها فرق دارن

وقتي ناراحتن هي مثل زنها غر نميزنن، گلايه نميكنن، اما يهو يه جايي ميبرن و عكس العمل هاي شديدي نشون ميدن كه درست كردنش اون موقع كار سختيه!

به خودت بيا و از فردا زندگيتو جوري كنترل كن كه به همسرت هم خيلي فشار نياد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین باز خودت میفهمی چقدر داری شوهرتو اذیت میکنی به فکر پس اندازه اون بچه هیجده ماهتم باش ک فردا رفت مهد کودک کل اون پس اداز پنج ساله ات تو دو سال اول مدرسه خرجش میشه تو چالشایه پس انداز تلگرامی شرکت کن و به خودت قول بده از هزینه هایه اضافی جلوگیری کنی  

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
نمیدونم بخدا...بنده خدا همش در حال پول دادن

ببخشید میشه شغلشو بگی؟ چون تو مطمعنی داره پول درمیاره واس همین خیالت راحته خخ

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
والا چطوری میشه ۲ نفر آدم ۵۰۰.۶۰۰ هفته ای خرج سوپریشون بشه؟

پول شیر و ماست و کره و سیگار و کنسرو و چیپس و دلستر و نوشابه.کم کم روزی ۶۰ت خرید میکردیم...البته تقصیر خودش شد.چون خانواده اش اینطورن

.اما ما دیگه کم آوردیم

فک کنم افسردگی بعد زایمان داشتی که الان خدا رو شکر داره بهتر میشه، به خودت اومدی، یه جوری باش که شوهرت کنارت آرامش پیدا کنه نه اینکه یه بار اضافی به دوشش باشی، همین مسیری که میخای شروع کنی عالیه، موفق باشی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗