2777
2789
عنوان

من خیلی زن بدی ام..😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 82 پست
مگه نگفتی راه حلش دست خودته،شروع کن شبازودتر بخواب صبح زود پاشو کاراتو کن ورزشتو بکن،برقص ب بچه برس ...

امروز ساعت ی ربع ب ۱۰ بیدار شدم...ب نیکان صبحانه دادم.صبحانه شوهرم و دادم.کل پتو ها و رو مززی و اینا رو با نرم کننده شستم.ناهارم زرشک پلو گذاشتم...فعلا ب جارو نرسیدم‌..شوهرم ۴میاد....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما هم وقتی شروع کردیم ۱۸ م بدهی داشت و مغازه در شرف ورشکستگی بود...انقدر بالا پایین کردم..که بدهی ها ...

خخخح مردا اکثرا اینجوری حسودن شوهر خواهر منم اینجوریه شاید میترسن زنشون پسندشون نکنه دیگه آفرین به صبوریت که باز همسرتو سرپا کردی انشالله خوشبخت بشید و قدرتو بدونه همیشه.

خخخح مردا اکثرا اینجوری حسودن شوهر خواهر منم اینجوریه شاید میترسن زنشون پسندشون نکنه دیگه آفرین به ص ...

شوهرم با حساسیت های الکیش خیلی اذیتم میکنه...اما من میخوام فارغ از شوهرم ی انسان باشم

شوهرم با حساسیت های الکیش خیلی اذیتم میکنه...اما من میخوام فارغ از شوهرم ی انسان باشم

سعی کن اعتمادشو همه جوره جلب کنی درست میشه اصلا نگران‌نباش اینا بخاطر علاقه ی زیادشه