از بعد زایمانم خیلی بهانه گیر شدم..
۳ماه بعد زایمانم ورزش سنگین شروع کردم و هعی هر روز ی جور خرج تراشیدم .ی روز ست ورزشی مارک.ی روز کرم.ی روز گن بعد عمل جراحی.ی روز ژل لب.ی روز تتو ابرو.کتونی.ساک.کیف.مانتو ..هعی هعی....
اما خب بعد ۶ماه ۲۰ک وزنی ک تو بارداری زیاد کردم و کم کردم..شوهرم خیلی دوستم داره و خیلی ب دلم راه میاد.هیچوقت شکایتی نمیکنه.اما جدیدنا متوجه شدم ک خسته است 😥😞جدیدا ۲ماهه ک باشگاه رفتن و تعطیل کردم نشستم خونه...میخورم میخوابم...ی سوپر مارکت روبروی خونمون ک حساب دفتری داریم ...هفته ۵۰۰..۶۰۰ت خرج سوپری داشتیم...بدبخت هعی پول میده و سر جاش ..حالا ۲هفته است..ک اون و مدیریت کردم و خرید و نقد و از کوروش...و تره بار...اما ولخرجی های دیگه...😞از خودم بدم اومده...امروز رفتیم ۲۰۰ت شوینده و پوشک گرفت.۲۰۰تومن قسط کتری داد..۱۲۰ت ی پنکک و ریمل و مام خریدم...حالا برگشتنی گیر دادم ک روسری میکی موس میخوام..
.گفت امروز پول ندارم.فردا.گفتم خودم دارم.گفت دلم میخواد خودم بخرم.۱هفته ام ک کلا تا لنگ ظهر خوابم.خونه هم فقط مرتب کردم😞😞😞من ب تمیزی تو فامیل شهره ام اونوقت ...😞😞😞تصمیم گرفتم از فردا عوض بشم.میشه بهم انگیزه بدید.ی پسر ۱۸ماهه هم دارم...ک اکثراااا ط بالا پیش مادرمه🌹