2777
2789
عنوان

من خیلی زن بدی ام..😞

1015 بازدید | 82 پست

از بعد زایمانم خیلی بهانه گیر شدم..

۳ماه بعد زایمانم ورزش سنگین شروع کردم و هعی هر روز ی جور خرج تراشیدم .ی روز ست ورزشی مارک.ی روز کرم.ی روز گن بعد عمل جراحی.ی روز ژل لب.ی روز تتو ابرو.کتونی.ساک.کیف.مانتو ..هعی هعی‌....

اما خب بعد ۶ماه ۲۰ک وزنی ک تو بارداری زیاد کردم و کم کردم‌..شوهرم خیلی دوستم داره و خیلی ب دلم راه میاد.هیچوقت شکایتی نمیکنه.اما جدیدنا متوجه شدم ک خسته است 😥😞جدیدا ۲ماهه ک باشگاه رفتن  و تعطیل کردم نشستم خونه...میخورم میخوابم...ی سوپر مارکت روبروی خونمون ک حساب دفتری داریم ...هفته ۵۰۰..۶۰۰ت خرج سوپری داشتیم...بدبخت هعی پول میده و سر جاش ..حالا ۲هفته است..ک اون و مدیریت کردم و خرید و نقد و از کوروش...و تره بار.‌..اما ولخرجی های دیگه...😞از خودم بدم اومده...امروز رفتیم ۲۰۰ت شوینده و پوشک گرفت.۲۰۰تومن قسط کتری داد..۱۲۰ت ی پنکک و ریمل و مام خریدم...حالا برگشتنی گیر دادم ک روسری میکی موس میخوام..

.گفت امروز پول ندارم.فردا.گفتم خودم دارم.گفت دلم میخواد خودم بخرم.۱هفته ام ک کلا تا لنگ ظهر خوابم.خونه هم فقط مرتب کردم😞😞😞من ب تمیزی تو فامیل شهره ام اونوقت ...😞😞😞تصمیم گرفتم از فردا عوض بشم.میشه بهم انگیزه بدید.ی پسر ۱۸ماهه هم دارم...ک اکثراااا ط بالا پیش مادرمه🌹

همین ک خودت فهمیدی ومیخوای تغییرکنی انگیزس موفق باشی

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روسری میکی‌موس    

😂😂😂

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

شغل شوهرت چیه مگه😯

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃

پسرت نبر بالا ک بیخیال بخوابی وقتی اون باشه مجبوری بیدار شی ان شاالله خوب میشی هیپی بهتر از این نیس خودت ب این نتیجه رسیدی 

خیلی دلم سوخت برا شوهرت قدرشو بدون 

خوشبخو باشی عزیزم❤🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
به این فکر کن با همین خرجا شوهرت یروز خسته میشه و شکایت میکنه میگه بقیرو ببین چقدر با شوهراشون راه م ...

آخه من با این همه خرجم واقعا از خواهراش بساز ترم.اما خانواده خودم اینطور نیستن

آفرین به شوهرت

تو میتونی, منم خیلی بد بودم.هر روز به شوهرم گیر میدادم و دعوای های وحشتناک راه مینداختم. الکی بهش شک داشتم. ولی یک کلمه شکایت نکرد. 

تصمیم گرفتم تغییر کنم. الان رابطمون عالی شده.

بیشتر از چشمام بهش اعتماد دارم. اونم عشقش 10 برابر شده بهم.

تو هم مطمئنم میتونی

لبخند تو میتونه زیباترین چیزی باشه که هدیه میدی😘