2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من من 

من حتی سی تی اسکن هم رفتم گفت مشکلی نداری 

اما عجیب همه چیزرافراموش میکنم مثلا مسافرت ۳ سال پیش را فقط کلی یادمه جزئیات هیچی تازه مثلا اگه شوهرم چیزی تعریف کنه از اون مسافرت خاطرم نمیاد😔😔

بدترازاون حافظه تصویری وجغرافیایمه 

چهره ها اصلاتوذهنم نمی مونه تاچندبارباطرف صحبت کنم و واسم چهره اش موندگاربشه تازه اونم اگه یه مدت بازنبینمش از خاطرم میره😭😭

بیماری آلزایمر (Alzheimer) یکی از انواع بیماری‌های زوال عقل است که در بین عموم مردم به عنوان بیماری فراموشی شناخته می‌شود. اما آیا همیشه فراموشی نشانه‌ای از بیماری آلزایمر است؟ اگر پا به میانسالی گذاشته‌اید فراموشی‌های جزئی طبیعی می‌باشند. برای مثال نام یکی از دوستان را به یاد نمی‌آورید اما بعد از کمی فکر کردن یا حتی چند ساعت آن را به خاطر می‌آورید؛ این حالت نشانه‌ای از یک مشکل جدی نمی‌تواند باشد. اما اگر فراموشی مشکلات جدی را در زندگی روزمره شما ایجاد کرده باشد، احتمال ابتلا به آلزایمر وجود دارد. در این شرایط با شناسایی زود هنگام نشانه‌های اولیه می‌توانید از پیشروی بیماری جلوگیری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه زوال عقل کلیک کنید.

منبع: بیماری آلزایمر | نشانه ها و راه های پیشگیری از الزایمر