2821
2789
عنوان

خواستگاری

748 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها من یکسال با کسی تو رابطه ام از اولم قصدمون ازدواج بود ، خلاصه عید مادرش اینا اومدن و پسندیدن ولی خیلی سخت گیر هستن خیلی اذیت شدیم همش بهونه آوردن و اینا حالا خدا رو شکر راضی شدن بیان خواستگاری ، ولی خواستگارم میگه پدرم حتما تو رو امتحان میکنه که مثلا حاضری بیایی با ما زندگی کنی چون خونشون بزرگه البته بگم این اتفاق خیلی بعیده ولی حتما میپرسه که ببینه من تا چه حدی پسرش رو میخوام اینا ...به نظرتون من چه جوابی بدم بگم آره بگم نه چی بگم واقعا موندم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو اره

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
بپا نقشه خانوادگیشون نباشه  بگو در مورد این چیزا با بزرگترم صحبت کنین و به کسی قول نده

خودش که اصلااا نمیخواد به پدرش هم گفته اونام میدونن که پسرشون نمیاد فقط میخوان منو امتحان کنن 

تو بگو اره ولی نکن

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

چه امتحان مسخره ایه به نظرم بگو نه، هیچ ربطی به خاستن نخواستن پسرشون نداره، اصن فک کنم پسره داره گولت میزنه تو این مورد که به پای باباش نوشته شه ولی اون از زیر بار خونه جدا گرفتن در بره

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
2824
2823
2791
2779
2792