2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 73 پست

بگو نه....از کجا میدونی، نقشه خانوادگی نباشه؟؟؟¡¡ والا دوره زمونه برعکس شده؛ به جای اینکه پدردختر ،پسرو امتحان کنه ، پدرپسر امتحان میکنه...

به شخصه چه به شوخی چه به واقعی چه برای امتحان..هرگز به چنین درخواستی چواب مثبت نمیدم..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودش که اصلااا نمیخواد به پدرش هم گفته اونام میدونن که پسرشون نمیاد فقط میخوان منو امتحان کنن 

چه امتحان بی مزه ای

هر سوالی پرسیدن فقط واقعیتی که تو دلت هست رو بگو یه وقت بین این خانواده این دست اون دست نشی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چه امتحان مسخره ایه به نظرم بگو نه، هیچ ربطی به خاستن نخواستن پسرشون نداره، اصن فک کنم پسره داره گول ...

نه اصلا اینجور نیست خودش کاملا دوست داره جدا حتی دنبال گرفتن خونه اس 

من بودم هرگز نميگفتم ميام

اين ديگه چه امتحانيه بيشتر شبيه نقشه اس

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
خودش که اصلااا نمیخواد به پدرش هم گفته اونام میدونن که پسرشون نمیاد فقط میخوان منو امتحان کنن 

از کجا معلوم ؟ یه وقت همونو چماق میکنن میزنن تو سرت ...

یه وقت شوهرت میگه ندار خونه بگیرم  اونام میگن زنگ گفت میام همینجا ..

مراقب باش ... همونجا بگو الان نمیتونم تصمیم بگیرم ‌...

یا سوالشونو با سوال جواب بده . یا به مامانت بسپار اگه شرطی چیزی میخواستن بزارن سریع جواب بده و بپیچونه و این حرفا 

نه اصلا اینجور نیست خودش کاملا دوست داره جدا حتی دنبال گرفتن خونه اس 

پس از همین الان بهش بگو اگه بابات بپرسه من راستشو میگم بهتره ذهنش رو در این مورد آماده کنی

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

چقدر به صداقت و رو راست بودن اول زندگی معتقدی؟؟

پس دروغ نگو و گولشون نزن ، کاری نکن که اگه بعدها مجبور شدی بری کنارشون زندگی کنی بگی نه نمیام و تورو به چشم یه دروغگو ببینن که میخواسته گولشون بزنه.

اگه پرسیدن بگو تا زمان عروسی دوتایی شرایط رو میسنجیم و بعد هرچی خدا بخواد. 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
بگو نه....از کجا میدونی، نقشه خانوادگی نباشه؟؟؟¡¡ والا دوره زمونه برعکس شده؛ به جای اینکه پدردختر ،پ ...

من میگم نه ولی خواستم صریح نگم یه جورایی جوابی که میدم انقدر منطقی باشه که اونم ادامه نده