سلام یکساله زایمان کردم و از روز چهارم زایمانم دیگه خانواده شوهرم نیومدن کمکم ..من مادرم یکسال قبل زایمانم فوت شد و کسیو ندارم که بیاد کمکم ..از طرفی مادر شوهرم به خاطر یک حرف من قهر کرد رفت البته بهونه بود میخواست بره به یه سری کاراش که الان بگم میگید وای چه عروس بدی برسه ...روز دوم زایمانم بود که بچم زردی گرفت و مادر شوهرم نمیذاشت ببریمش دکتر میگفت الا بلا ما تو خانوادمون زردی نداشتیم این زردی نیست خود به خود خوب میشه ...منم زن زائو و تمام بدنم کهیر ریخته بود به خاطر حساسیت به جفت و از اینطرف هم فشار روحی که بهم وارد شده بود و ... خلاصه انقد عصبیم کرده بود سر بچه ..خواهر شوهرمم میگفت من شرفم رو میزارم اگه این زردی داشته باشه ..خلاصه با دعوای من همسرم برد بچرو دکتر .. من خونه بودم با مادر شوهر تلفن زنگ زد و همسرم گفت بچه زردیش ۱۲ هست ..مادر شوهرم یهود چنان گریه زاری راه انداخت که وای ما تو خانواده نداشتیم و اینا ..منم یهو اعصابم بهم ریخت و فقط یک کلمه گفتم که تو که گفتی بچه زردی نداره پس چی شد ..بخدا انقدر دادو بیداد کرده بود من اعصابم ریخته بود به هم یادم نمیاد با صدای بلند گفتم یا نه ولی نگفتم ..خلاصه شوهرم که اومد سریع لباساش رو جمع کرد گفت من دارم میرم ..بیرون به همسرم گفته بود زنت منو بیرون کرد ...فردای اونروز هم خواهر شوهرم رفت بدون هیچ حرفی و نیومد تا الان که یکساله گذشته ..حالا یادشون افتاده نوه دارن ...و را به را زنگ میزنن به همسرم که بیا بچرو ببینیم ..اونا یه ویلا تو شمال گرفتن و اونجان و تهران نمیان. اصلیتشونم ترک هست و پدر شوهرم گرمسار ..الان همسرم هی میگه بیا بریم حق با توس ولی بیا بریم یه سر بزنیم ..بچه ها بخدا انقدر دلم گرفته وقتی تنها بودم و هیچ کاری بلد نبودم اینا نبودن خودم تنها کارای بچمو بدون هیچ اشناییتی بدون مادر انجام دادم ..الان با همسرم دعوا کردیم و من دیگه واقعا بریدم ..شما بودید چی کار میکردید
اشکال نداره برو دیگه نمیشه که تا ابد قهر باشید مهم اینه منت از کسی نکشیدی که همش بگن فلان کار و واست کردیم و...شاید پشیمون شدن
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
چون گفته حق باتویه ولی بیابریم بایددعوانمیکردی باهاش
میرفتی
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤