2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 36 پست
منم تا یکسال و‌خردهای بچم باهاشون قهر بودم ولی بالاخره که باید اشتی کنید اما اینکه میگن بچتو بیار ...

با تمام وجودم ناراحتم از اینکه بخوام ببینمشون ..من میگم خودشون بیان میگه نه ما بریم ..من نمیرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیرفتم ، خیر نبینن خانواده شوهر منم الان باردارم مامانم راه دوره نیست اصلا هوامو ندارن و خیلی رفتار ...

من بیرون نکردمشون ..اینا فتنه کردن ..نمیدونم چرا اینطور کردن ..من چهل بچم صداشون کردم خواهرشوهرم گفت منتمم بکشن نمیام ..داداشش انقد بهش زنگ زد گفت نمیام ..مادرش اومد ولی اصلا منو تحویل نگرفت اونم چهل بچم ..نه بابامو نه منو ..بعد رفت نه تشکری نه چیزی رفت که نیومد

نه ..بزار بگم چطوری شد..مادر شوهرم با دادو بیداد و نمیدونی با چه حالتی..میگفت این زردی ماد زادیه ... ...

وای چه بد😕☹

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چرا حق با اوناس؟

میدونی باید یاد بگیریم از کسی هیچچ توقعی نداشته باشیم... مشکل شما توقعه.....

الانم برو نگو سکته میکنم نترس ما زنا سخت جون تر ازیناییم

میگم حق با اوناس چون تو متوقع بودی..... نباش. .. شاید داد زدی سرشون ناراحت شدن

گر نگهدار من انست که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اخه برم میگن اومد گفت غلط کردم ..شما خواهر شوهرمو نمیشناسید که میره به همه میگه خودش اومد گفت غلط کر ...

بزار بگه همه میدونن که این از،بزرگواری و خانومیته 

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀