2777
2789
من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بع ...

عزیزم.

من مشهدی نیستم ولی مشهد ساکنم.

ولی خیلی موافق حرفت نیستما!

من خیلی جاهای ایران رفتم و غذا خوردم. جای شهرهای خیلی خیلی کوچیک. و نیشه توی همه جا غذای با کیفیت پیدا کرد .

چطور ممکنه گرگان به اوووووون بزرگی ، غذاخوری خوب نداشته باشه ؟!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خب عزیزم چون شما رستوران خوب نرفتید تو گرگان دلیل نمیشه ک همشون آشغال باشن اتفاقا هرجا ما میریم بهتر ...

من خودم گرگانی ام اومدم مشهد بعد ازدواجم زندگی کنم میشناسم همرو

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این همه رفتم همشون ببخشیدا اشغال بوده مثه اینکه رستوران خوب نرفتی یه سر بیا مشهد ببرمت رستوران بع ...

مشهد که ما هرچی رفتیم خیلی ببخشیدا افتضاح بود غذاهاش،مخصوصا اطراف حرم ،هیچجا برنج ایرانی ندیدم،یه چند جا خوبشو بگی ممنون میشم،نزدیک حرمم باشه.انقد که غذاهاش بد بود دیگه خودم غذا درست میکنم هروقت میریم،سختیشو به جان میخرم،ولی اون غذاها رو نمیخوریم.

دخترم،معجزه زندگیمو 
پس بیا بندر گلم اونجا بازار و لباس سنتی داره 😍

شما بندر ترکمن هستی ؟ عزیزم من پنج شنبه جمعه میام. تعطیل نیست ؟

فرمودین تو شهره بازارش؟

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
مشهد که ما هرچی رفتیم خیلی ببخشیدا افتضاح بود غذاهاش،مخصوصا اطراف حرم ،هیچجا برنج ایرانی ندیدم،یه چن ...

خب اطراف حرم چون همه عرب هستن زائر بیشتر چیزی از غذا نمیفهمن بدرد نمیخوره برین رستوران رضایی یا معین درباری البته بشینین داخل هتل زنگ بزنین براتون میارن تو نت سرچ بزن میاد شمارهاشون رستوران قائم عالللللیه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
شما بندر ترکمن هستی ؟ عزیزم من پنج شنبه جمعه میام. تعطیل نیست ؟ فرمودین تو شهره بازارش؟

جمعه بندر و گرگان همه میمیرن 😂

مخصوصا بندر ک از غروب به بعد میشه قبرستون

خب من هرجا رفتم خیلی جالب نبود  

خوب گلم جای خوب نرفتی دیگه . یا باب میلت نبوده . ولی شما یه طوری نوشتی انگار گرگان جای به درد نخوریه خوب اهالی شهر ناراحت نمیشن ؟!

تو همون مشهد که من ساکنم هم هر دو جورش هست . هم رستوران واقعا بی کیفیت و آبرو بر هست ، هم جای خوب و به یادماندنی😊

ببخشید دوستم 😙

خوب من تا حالا نخوردم ندیدم اصلا شکلش رو 😁  شماها که بلدین بگین کدومش خوبه . و اینکه تلفظش چط ...

چکدرمه یه رستوران مخصوص داره تو همون کمربندی بعد فلکه ترمینال نرسیده به فلکه پمپ بنزین ( مفتح ).

تلفظش هم میشه chek derme

جمعه بندر و گرگان همه میمیرن 😂 مخصوصا بندر ک از غروب به بعد میشه قبرستون

وای😢😢😢

پنج شنبه ش بازه پس؟

نزنی منو . خوب نمی دونم از کی بپرسم . خدا خیرت بده 

زیارت، نهار خوران، النگدره، سدتوشن، هزارپیچ

جیگرکی حسین میدون کریمی

رستوران اکبرجوجه، قصرخورشید، چکدرمه، ملل

فست فود هم تو راسته نهارخوران تا شالیکوبی هست

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
خوب گلم جای خوب نرفتی دیگه . یا باب میلت نبوده . ولی شما یه طوری نوشتی انگار گرگان جلی به درد نخوریه ...

برای خرید ibolak تو پاساژ رویال خیلی خوبه لباسای راحتی و تاپ و شلوارک 

مانتو istanbull تو پاساژ کاپری کلا کیف و کفش و شال داره اونجا ولی اندکی گرانه 

کفش و صندل هم شهرصندل عدالت ۱۴