خانوما ميشه لطفا بگين هفته بيست حركت جنين رو كدوم قسمت حس ميكردين؟ من دكترم سونوي طول سرويكس بهم نداده تا حالا. و من توهم زدم كه حركت ني نيي خيلي پايينه(سه انگشت زير ناف تقريباا). ميترسم سهل انگاري كرده باشه و مثلا طول سرويكسم كوتاه باشه و ندونم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
من خيلي استرسي هستم☹️ شما سونو واسه طول سرويكس دادين؟ اصلا اگه كوتاه باشه نشونه اي داره؟ تو فكرم فردا خودم برم سونو بدم اخه دكترا خيلي سهل انگار شدن و من از حاملگي قبلي كه سقط شد تحربه خوبي ندارم
بریچ یعنی اینکه اول سرهست بعدپا اگه تاآخربارداری بریچ بمونه بایدسزارین بشی طبیعی نمیتونی چون طبیعی اول پاهست بعدسر.تاهفته ۳۶وقت هست که بچه جابه جابشه انشالله که میشه
هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم