2777
2789
عنوان

حركت جنين

156 بازدید | 35 پست

خانوما ميشه لطفا بگين هفته بيست حركت جنين رو كدوم قسمت حس ميكردين؟ من دكترم سونوي طول سرويكس بهم نداده تا حالا. و من توهم زدم كه حركت ني نيي خيلي پايينه(سه انگشت زير ناف تقريباا). ميترسم سهل انگاري كرده باشه و مثلا طول سرويكسم كوتاه باشه و ندونم

خدايا نگاهتو ازم نگير...

منم همونجاحسش میکنم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

اوایل همون پایینه.بعد کم کم میاد بالا

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همونجاحسش میکنم

من خيلي استرسي هستم☹️ شما سونو واسه طول سرويكس دادين؟ اصلا اگه كوتاه باشه نشونه اي داره؟ تو فكرم فردا خودم برم سونو بدم اخه دكترا خيلي سهل انگار شدن و من از حاملگي قبلي كه سقط شد تحربه خوبي ندارم

خدايا نگاهتو ازم نگير...

منم داخل هیچ کدام ازسونوهام طول سرویکس نزده ولی سونوآنومالی که رفتم نوشته بودبریچ.نگران نباش چیزی نیست

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

منم گاهی زیر شکمم یا دور نافم حسش میکنم تا دیروز خیلی حرکتاش خوب بود امروز اصلا تکون نخورده😕

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

منم گاهی زیر شکمم یا دور نافم حسش میکنم تا دیروز خیلی حرکتاش خوب بود امروز اصلا تکون نخورده😕

منم امروز اصلا حس نكردم و فكر ميكنم اومده پايين نميدونم چرا😩 همش فك ميكنم پايين تر از قبل حسش ميكنم

خدايا نگاهتو ازم نگير...
منم داخل هیچ کدام ازسونوهام طول سرویکس نزده ولی سونوآنومالی که رفتم نوشته بودبریچ.نگران نباش چیزی نی ...

واسه من اصلا هيچي ننوشته نميدونم خودم برم سونو بدون نسخه انجام ميدن يا نه؟ اخه دكترم خيلي سخت وقت ميده

خدايا نگاهتو ازم نگير...
منم واسه سونو ان تی زده بریچ خوبه یابد؟

بریچ یعنی اینکه اول سرهست بعدپا اگه تاآخربارداری بریچ بمونه بایدسزارین بشی طبیعی نمیتونی چون طبیعی اول پاهست بعدسر.تاهفته ۳۶وقت هست که بچه جابه جابشه انشالله که میشه

منم امروز اصلا حس نكردم و فكر ميكنم اومده پايين نميدونم چرا😩 همش فك ميكنم پايين تر از قبل حسش ميكنم

منم خیلی استرس همه چیو شو دارم😥😥😥من باید فردا برم انومالی خیالم یکم اروم شه

هر چند استرس خود سونو منو دیونه کرده😭

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

واسه من اصلا هيچي ننوشته نميدونم خودم برم سونو بدون نسخه انجام ميدن يا نه؟ اخه دكترم خيلي سخت وقت مي ...

اگه خ نگرانی برویه دکتردیگه برات سونو بنویسه آزادهم میشه بری