2777
2789
عنوان

حركت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 35 پست
ان شاالله کمک میکنه حالا تااون روز خیلی مونده حتما میخونم ممنون

خواهش میکنم  انشالله به دل خوش وسلامتی نی نیتوبغل کنی

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فردا ميرم خيالم راحت شه البته يواشكي🤪 شوهرم نميذاره ميگه وسواس فكري گرفتي

منم همش درگیرم سونوگرافی که خیلی خوبه اطراف ماست چون نوبت نداشت منم دیر میشد برا زمان سونوم مجبورم برم ی جای دیگه که خیلی دوره ازم همه بهم میگن حساسی

😥😥😥

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

هنوزپیش دکترنبردم چهارم جواب آزمایشمم آماده میشه بعد میرم پیش دکترم خداکنه مشکلی نباشه

انشالله همه چی خوبه نگران نباش

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

منم همش درگیرم سونوگرافی که خیلی خوبه اطراف ماست چون نوبت نداشت منم دیر میشد برا زمان سونوم مجبورم ب ...

نميدونم ما  الكي حساسيم با اينقدر از دكترا اشتباه ديديم اعتماد كردن سخته؟ اخه طول سرويكس به اين مهمي من تو هفته بيستم هيچ سونويي ندارم كه گزارشي ازش باشه . ☹️

خدايا نگاهتو ازم نگير...
نميدونم ما  الكي حساسيم با اينقدر از دكترا اشتباه ديديم اعتماد كردن سخته؟ اخه طول سرويكس ب ...

خدا بهمون رحم کنه با این دکترا 😢