2777
2789
عنوان

حركت جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 35 پست
من اززایمان طبیعی میترسم.خیلی وحشتناکه به نظرم

ازالان به فکرزایمانت نباش استرس فقط میگیری.حالامن برعکس شماطبیعی دوس دارم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
مثلا نوشته نوع سرويكس ؟ يعني اسمي از سرويكس برده؟ چطوري گزارش كرده؟

واسه من نوشته پوزیشن بریج.طول سرویکس هم زده ۷۰ میلی متر.هنوزنبردم پیش دکترم جواب غربالگریم چهارم میاد بعد میبرم

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا نوشته نوع سرويكس ؟ يعني اسمي از سرويكس برده؟ چطوري گزارش كرده؟

برا من نوشته طول سرویکس ۳۷mm

البته کنارشم نوشته سرویکس بروش ترانس ابدومینال

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

واسه من نوشته پوزیشن بریج.طول سرویکس هم زده ۷۰ میلی متر.هنوزنبردم پیش دکترم جواب غربالگریم چهارم میا ...

واقعا؟؟ برا من تو سیزده هفتگی۳۷میلیمتر بود

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

ازالان به فکرزایمانت نباش استرس فقط میگیری.حالامن برعکس شماطبیعی دوس دارم

من چندروزه همش توفکرزایمانم.خیلی میترسم اینقدر دوست داشتم باردارشم وزجه میزدم اماالان میترسم میگم چجوری زایمان کنم فکرایناش رونکردم😁

خدایاشکرت
منم خیلی استرس همه چیو شو دارم😥😥😥من باید فردا برم انومالی خیالم یکم اروم شه هر چند استرس خود سون ...

ايشالله كه سالم و همه چي خوب پيش ميره 🙏🏻🙏🏻

خدايا نگاهتو ازم نگير...
ايشالله كه سالم و همه چي خوب پيش ميره 🙏🏻🙏🏻

انشالله 

انشالله شمام بسلامتی بغلش کنین

واقعا؟؟ برا من تو سیزده هفتگی۳۷میلیمتر بود

آره بخدا زده ۷۰ اونجا نمیدونستم باید چندباشه وگرنه ازدکترسونوگرافی سوال میکردم که واسه چی اینقدرزیاد.اومدم خونه دیدم تو نی نی سایت اصلا همچین عددی نیست.ازدیروزهمش نگرانم

خدایاشکرت
من چندروزه همش توفکرزایمانم.خیلی میترسم اینقدر دوست داشتم باردارشم وزجه میزدم اماالان میترسم میگم چج ...

برازایمانت سوره انشقاق روبخون.ترسی نداره که چه سزارین چه طبیعی خداخودش به آدم کمک میکنه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
آره بخدا زده ۷۰ اونجا نمیدونستم باید چندباشه وگرنه ازدکترسونوگرافی سوال میکردم که واسه چی اینقدرزیاد ...

شاید مدل اندازه گیریش فرق میکنه.اگه دکتر چیزی نگفته نگران نباش

برا من نوشته طول سرویکس ۳۷mm البته کنارشم نوشته سرویکس بروش ترانس ابدومینال

منم فردا ميرم خيالم راحت شه البته يواشكي🤪 شوهرم نميذاره ميگه وسواس فكري گرفتي

خدايا نگاهتو ازم نگير...