2777
2789
عنوان

شوهر قهری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم برو سمتش ❤️❤️زندگی خیلی ارزشش بیشتر از این یکی به دو کردن هاست مطمئن باش هیچ وقت ضرر نمیکنی از محبت به شوهرت، چه عیبی داره خدا به شما این توانایی رو داده ک میتونی آشتی کنی حالا به حق یا ناحق ولی ایشون نمیتونه باید این بین همینطور باشه؟ 

ادمایی که در برابر قهر میکنن یا لجبازو مغرور یا ناتوانی شخصیتی دارن یا از خودراصی هستن  و حق به جانب

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خب مامانش چی گفته ؟

هیچی گفته بودم به مامانت بگو اصرار نکنه که برا زایمان همراهم باشه اخه قرار بود امروز برم زایمان که افتاد پس فردا اومد گفت مامانم زنگم.زده گفته اینا حالیشون نیست و من باید خودم باشم 

هیچی گفته بودم به مامانت بگو اصرار نکنه که برا زایمان همراهم باشه اخه قرار بود امروز برم زایمان که ا ...

اینا ینی کیا ? بیخیال نذار خاطره زایمانت برات بد بشه بذا بیاد

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

[QUOTE=101737021]بنظرم برو سمتش ❤️❤️زندگی خیلی ارزشش بیشتر از این یکی به دو کردن هاست مطمئن باش هیچ وقت ضرر نمیکنی از ...[/QUOTEشمام مثل منی نمیتونی خودتو نگه داری 😂

[QUOTE=101736843]این انقد کله خره اصلا نمیاد جلو [/QUOTE

مثلا ی سوالی چیزی بپرس ازش ک فقط راه حرف زدن باز شه مثلا بگو بیاد از کابینت بالا ی چیزی دراره هر چی ب ذهنت میرسه بگو فقط زبونش باز شه

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
ادمایی که در برابر قهر میکنن یا لجبازو مغرور یا ناتوانی شخصیتی دارن یا از خودراصی هستن 

همیشه کارش همینه اگه من ناراحت بشمو سکوت کنم اونم ساکت میشه تا ابدم میمونه همین جوری اگرم عصبانی بشم که باز دعوا مون میشه و قهر نمیدونم چیکار کنم هر دفعه که میرم طرفشو میگم تو چرا قیافه میگیری و کلی باهاش صحبت میکنم ولی دفعه بعد باز همون کارو.میکنه

هیچی گفته بودم به مامانت بگو اصرار نکنه که برا زایمان همراهم باشه اخه قرار بود امروز برم زایمان که ا ...

ای بابا ولش کن این اینقدر بی کارو علافه خب بزار بیاد اگه مادرت پیشت باشه خودش میفهمه واسه اون کاری نیس برمیگرده این فقط یه 🐍🐍🐍🐛🐛🐛کرم و مار درونه بزار بخوابه مار درونش😁😁😁