2777
2789
عنوان

شوهر قهری

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=101737021]بنظرم برو سمتش ❤️❤️زندگی خیلی ارزشش بیشتر از این یکی به دو کردن هاست مطمئن باش هیچ ...

نبخدااااا اصصصصصصصصصصصن تو بگو ده دقیقه 😁😁😁🖐️🖐️🖐️ولی هیچ وقت پشیمون نشدم از کارم

دلم داره میترکه سر هیچو پوچ و حرف مفت یه نفر دیگه بامن اینطوری میکنه

دادو بیداد میکردی سنگین تر بودی مثلا خولستی خانمی کنی😀😀

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
همیشه کارش همینه اگه من ناراحت بشمو سکوت کنم اونم ساکت میشه تا ابدم میمونه همین جوری اگرم عصبانی بشم ...

اره شوهر منم اینجوره 😂😂 چمیدونم علتش چیه 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
اینا ینی کیا ? بیخیال نذار خاطره زایمانت برات بد بشه بذا بیاد

ینی منو خاله م که 50سالشه و سه تا بچه و یه نوه داره میگه بلد نیستن که یه شب تو بیمارستان همراه من باشه خب این توهین نیست ناراحت شدم از حرفش

شوهرها همه همینن. عزیز دلم تو که نه حرفی زدی نه توهینی کردی ولی ازاین بعد هم نگاه کن شوهرت پشیمون وناراحت شد از گفتن این حرف خودش پیش دستی کرد قهر شد چون خجالت می‌کشید تو روت نگاه کنه مردها اونقدرها هم پیچیده نیستن فقط نمیدونن کجا وچطوری رفتار کنن. خیلی وقتا از یه حرکت کوچیک یه مرد میشه هزاران برداشت بد کرد ولی وقتی باهاش حرف میزنی تازه متوجه میشی اشتباه کردی. اصلا اون چیزایی که فکر میکردی نبوده. به زندگیت بچسب وبه زندگی وهمسرت دلگرم باش مردا گاهی وقتا بین مادر وهمسرش ن که گیر میکنن خیلی مظلوم میشن واقعا مردها تو این مواقع دلسوزی دارن. گذشت هم از بزرگهاست مردها هرگز بزرگ نمیشن برو واسش میوه پوست بکن با چایی و شیرینی ببر جلوش  بخوره. اون نیاز داره تو ببخشیش فقط نمیدونه چیکار کنه گرفته خوابیده. 

خدایا تمام زندگیمو به دستهای تو سپردم پس مواظب عزیزام باش 
ینی منو خاله م که 50سالشه و سه تا بچه و یه نوه داره میگه بلد نیستن که یه شب تو بیمارستان همراه من با ...

آره منم بودم ناراحت میشدم ... ولی به خاطر خودت ولش کن

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
شوهرها همه همینن. عزیز دلم تو که نه حرفی زدی نه توهینی کردی ولی ازاین بعد هم نگاه کن شوهرت پشیمون ون ...

من تو تاپیک اسکرینم خیلی سیاستا گفتما ولی این حرف شما جواب نمیده عزیزم اصلا راهکار نیست اصلا من ۵ ساله هیچچچچ مشکلی ندارما ولی قهر کنم قهر میکنه باد کنم باد میکنه 😂😂

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ای بابا ولش کن این اینقدر بی کارو علافه خب بزار بیاد اگه مادرت پیشت باشه خودش میفهمه واسه اون کاری ن ...

انگار کرم.داره ببخشیدا سینه منو ببینه یا همراه من بیاد تو توالت همش میگه من باید یادت بدم اونجا شیر بدی خیلی فوضوله یا مثلا انگار دارم میرم هتل حلوا خیرات میکنن که همش میگه من باید بیام بخوابم گفتم به درک بزا. بیاد چیکار کنم 

من تو تاپیک اسکرینم خیلی سیاستا گفتما ولی این حرف شما جواب نمیده عزیزم اصلا راهکار نیست اصلا من ۵ سا ...

خب چیکار کنیم موقعی که ناراحت میشیم؟البته من قصدم اصن قهر نبود فقط بی حوصله شدم چیزی نگفتم الان این تبدیلش کرد به قهر