2777
2789
عنوان

دوستان 8 روز مونده به پریود بی بی چک جواب میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13292 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل به خدا انشالله جفتمون ۸ روز دیگه بی بی مثبت باشه

ان شالله 

بهم خبرشو بده 

منم 8 روز دیگه بی بی زدم خبر میدم 

البته اگه منفی بشه ممکنه از شدت ناراحتی چن روز پیدام نشه

به امید خبرای خوب

استرس ندارم فقط اینکه نمیدونم باردارم یا نه اذیتم میکنه از انتظار و بلاتکلیفی بدم میاد

خب این استرسه دیگه😐

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
خب این استرسه دیگه😐

نه بلاتکلیفیه😁

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
چیشد باردار شدی؟

ن عزیزم سه روز پریودم افتاد جلو حالا نمیدونم تخمک گذاریم چندروزه میشه ماه قبل ۳۱روزه بود این ماه شد۲۹روزه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
ن عزیزم سه روز پریودم افتاد جلو حالا نمیدونم تخمک گذاریم چندروزه میشه ماه قبل ۳۱روزه بود این ماه شد۲ ...

خب اینکه نشونه خوبیه 

خیلیا ماه قبل از اینکه باردار بشن پریودیشون جلو افتاده 

من راجبش یه پست زدم چن نفر اومدن که این اتفاق براشون افتاده بود

ان شالله این ماه باردار میشی

خب اینکه نشونه خوبیه  خیلیا ماه قبل از اینکه باردار بشن پریودیشون جلو افتاده  من ر ...

پستت چیه الان میام میخونم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
خب اینکه نشونه خوبیه  خیلیا ماه قبل از اینکه باردار بشن پریودیشون جلو افتاده  من ر ...

چ جالب انشاالله این‌ماه بشه شما چی نی‌نی نداری؟؟

چ جالب انشاالله این‌ماه بشه شما چی نی‌نی نداری؟؟

نه منم ماه قبل چن روز جلو انداختم این ماه فعلا منتظرم 

6 روز مونده به پری 

هیچ علامت خاصی هم ندارم 

البته این ماه عکس رنگی و .... هم رفتم

تا ببینم خدا چی میخواد 

توکل کن به خدا

نه منم ماه قبل چن روز جلو انداختم این ماه فعلا منتظرم  6 روز مونده به پری  هیچ علامت خاص ...

من نمیدونم دورم۲۹روزه حساب میشه؟تخمک‌گذاریم کیه؟عکس رنگی براچی؟؟