2777
2789

سلام 

انقد تاپیک بی بی چک مثبت دیدم دلم خواست منم بی بی چک بزنم   

به نظرتون 8 روز مونده به چریود بی بی چک چیزی نشون میده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا منم ۱۰ روز مونده ولی فردا میخوام بی بی چک بزنم😁

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

نه میزنه توذوقتا من سه روز مونده ب موعدم ولی نمیزنم وایمیسم5روزدیگه میزم علایم بارداری دارم سینه هام درحد ترکیدن خخخ هرلحظه هم فک میکنم پ شدم صبحام دلدرددارم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
نه میزنه توذوقتا من سه روز مونده ب موعدم ولی نمیزنم وایمیسم5روزدیگه میزم علایم بارداری دارم سینه هام ...

من 8 ماه منتظرم . هربارم خورده تو ذوقم........

30-40 تا بی بی زدم تو این 8 ماه

باشه به منم خبر بده  هاله افتاد منم خبردار شم و امیدوار....

سلام بی بی زدم منفی بود تو نزن بزار باز منتظر بمونیم تا پریود☹

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙