copper مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2587 عنوان دوستان 8 روز مونده به پریود بی بی چک جواب میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 13292 بازدید | 66 پست سلام انقد تاپیک بی بی چک مثبت دیدم دلم خواست منم بی بی چک بزنم به نظرتون 8 روز مونده به چریود بی بی چک چیزی نشون میده؟ 1398/05/28 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقیه۱۳۷۵۶۹ عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1522 موقع پریود شدن دهانه رحم باز میشه حالا من تعجب کردم چون اسپرم مگه اندازه اش چقدره که نتونه رد ... توکل به خدا انشالله جفتمون ۸ روز دیگه بی بی مثبت باشه
رقیه۱۳۷۵۶۹ عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1522 عالی بوده بهترین ضخامت واسه لانه گزینی تا ببینیم خداچی بخواد
copper مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2587 توکل به خدا انشالله جفتمون ۸ روز دیگه بی بی مثبت باشه ان شالله بهم خبرشو بده منم 8 روز دیگه بی بی زدم خبر میدم البته اگه منفی بشه ممکنه از شدت ناراحتی چن روز پیدام نشهبه امید خبرای خوب
رقیه۱۳۷۵۶۹ عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1522 یه خانوم هم گویا مثل من بودن ولی ایشون میگفتن دهانه رحمشون خیلی تنگه
رقیه۱۳۷۵۶۹ عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1522 ان شالله بهم خبرشو بده منم 8 روز دیگه بی بی زدم خبر میدم البته اگه منفی ب ... انشالله باخبر خوب بیای
دنیا___همسرم عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 5430 استرس ندارم فقط اینکه نمیدونم باردارم یا نه اذیتم میکنه از انتظار و بلاتکلیفی بدم میاد خب این استرسه دیگه😐 به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫
fsrvr عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 13053 خب این استرسه دیگه😐 نه بلاتکلیفیه😁 👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
copper مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2587 نه میزنه توذوقتا من سه روز مونده ب موعدم ولی نمیزنم وایمیسم5روزدیگه میزم علایم بارداری دارم سینه هام ... چیشد باردار شدی؟
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 چیشد باردار شدی؟ ن عزیزم سه روز پریودم افتاد جلو حالا نمیدونم تخمک گذاریم چندروزه میشه ماه قبل ۳۱روزه بود این ماه شد۲۹روزه تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
copper مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2587 ن عزیزم سه روز پریودم افتاد جلو حالا نمیدونم تخمک گذاریم چندروزه میشه ماه قبل ۳۱روزه بود این ماه شد۲ ... خب اینکه نشونه خوبیه خیلیا ماه قبل از اینکه باردار بشن پریودیشون جلو افتاده من راجبش یه پست زدم چن نفر اومدن که این اتفاق براشون افتاده بودان شالله این ماه باردار میشی
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 خب اینکه نشونه خوبیه خیلیا ماه قبل از اینکه باردار بشن پریودیشون جلو افتاده من ر ... پستت چیه الان میام میخونم تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 خب اینکه نشونه خوبیه خیلیا ماه قبل از اینکه باردار بشن پریودیشون جلو افتاده من ر ... چ جالب انشاالله اینماه بشه شما چی نینی نداری؟؟ تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
copper مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 2587 چ جالب انشاالله اینماه بشه شما چی نینی نداری؟؟ نه منم ماه قبل چن روز جلو انداختم این ماه فعلا منتظرم 6 روز مونده به پری هیچ علامت خاصی هم ندارم البته این ماه عکس رنگی و .... هم رفتمتا ببینم خدا چی میخواد توکل کن به خدا
sarezoo عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 7577 نه منم ماه قبل چن روز جلو انداختم این ماه فعلا منتظرم 6 روز مونده به پری هیچ علامت خاص ... من نمیدونم دورم۲۹روزه حساب میشه؟تخمکگذاریم کیه؟عکس رنگی براچی؟؟ تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍