2777
2789
عنوان

اولین دیدار

442 بازدید | 44 پست

سلام من تازه اومدم اینجا که یه سوال کنم از شما خانما ممنون میشم جواب بدید..خیلیم استرس دارم... من ۲۳ سالمه

یه خانواده منو به پسرشون معرفی کردنو...خانواده ها قبول کردن مونده منو و اون اقا

حالا بابام گفت ک قبل از اینکه بیان خونه خواستگاری... فردا عصر تو و اون پسر برید جایی حرفاتونو بزنید و اصلا بزار ببینید همو ک خوشتون میاد یا نه

من انقد استرس دارم اصلا نه میفهمم چی بگم فردا چی بپوشم چه سوالای کنم من شروع کنم یا اون؟😧اولین بارمه واسه خواستگاری با پسری حرف میخوام بزنم اصلا هیچی بلد نیسم😭😭چیا باید بپرسم؟😭😧چه رفتاری داشته باشم؟؟

استقلال مالی و استقلال فکری و ایمان و صداقت..اینارو داشته باشه کلا اکیه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خودت باش

لبخند از اول تا اخر رو لبت باشه لبخند ملیح نه اینکه نیشت باز باشه😂

بازم میگم خودت باش درباره هر چی پرسید نظر واقعیتو بگو مردا خیلی زود میفهمن ک داری نقش بازی میکنی یا خوده واقعیتی.مردا عاشق دخترایی میشن ک خوده واقعیشون باشن.شاد باش.قشنگترین لباستو بپوش ادکلن یادت نره بوی خوب همه رو جذب میکنه

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!! 
استقلال مالی و استقلال فکری و ایمان و صداقت..اینارو داشته باشه کلا اکیه

خونواده خیلی خوبین و اینکه پسره مومن و سر به زیریه...اما واقعا نمیدونم تو دلش چیه و اخلاقش چطوریه اصلا از اخلاق من خوشش خواهد اومد یا نه

خونواده خیلی خوبین و اینکه پسره مومن و سر به زیریه...اما واقعا نمیدونم تو دلش چیه و اخلاقش چطوریه اص ...

پس حتما رو استقلال مالی و فکری تاکید کن...اگه این دوتارو داشته باشه خوشبخت عالمی..این دوتا خیلی مهمه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

لباس ک سعی کن ساده بپوشی رنگ و مدلو اینا ساده باشه ارایشم معمولی غلیظ نباشع ترجیحا اومده خودتو ببینه ن ارایشتو 

صحبتم  ک صبر کن اون اقا شروع کنه و بعد اگ شرط خاصی داری حرف خاصی داریدبهش بگو .....

مثلا بگو من شناختی از شما ندارم میشه یکم درمورد اخلاقیاتتون بگید ویژگی های خوب و بد اخلاقیتون از نظر خودتون چیع استرس نداشته باش دوسه دقیقه اولش استرسه بعدش عادی میشه

❤ وخدایم کافیست.......
اگه اهل آرایشی زیاد آرایش نکن بعدم وقتی بری حرفها خودش پیش میاد از شغلش آینده کاریش اخلاقش و علایق م ...

حس میکنم انقدر سوالا تو ذهنم زیاده ک اگه من بخوام ازش بپرسم تا صبح طول میکشه کاش خودش همه چیو بگه منم فقط جواب بدم😭

لباس ک سعی کن ساده بپوشی رنگ و مدلو اینا ساده باشه ارایشم معمولی غلیظ نباشع ترجیحا اومده خودتو ببینه ...

خداروشکر کلا اهل ارایش نیستم....همه ترسم از اینه بفهمه استرس زیاد دارم😧و اصلا نتونم درست حرف بزنم😐

بپرس بدترین و بهترین اخلاقت چیه؟اشتباه کنم عکس العملت چیه؟چی خیلی عصبانیت میکنه؟چی خوشحالت میکنه؟تک تک این سوالها خیلی چیزارو مشخص میکنه

تا گفتیم ببخشید به یکی بقیه وایستادن تو صف!!!!!!!!!!!!!