2777
2789
عنوان

اولین دیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست
واقعا من میگم این اولشه زیر یه سقف رفتیم میخوام چیکار کنم...نمیدونم روم نمیشه از استرسه از چیه نمیدو ...

نبابا چنان بپری بغلش چنان عشوه براش بیای زود یخت آب میشه نگران نباش😊😊😊😊😊

❤ وخدایم کافیست.......

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ن اتفاقا اینجور ادما خیلی سریع جذب همسرشون میشن و چون ک گذشته ای نیستک در گیرش بشن

یعنی هر چی ازش سوال کنم حقیقتو میگه؟ اگه نگفت چی؟ بنظرم هیچ پسری نمیاد بد خودشو بگه تو دیدار اول که😧

فقط خودت باش لبخند از اول تا اخر رو لبت باشه لبخند ملیح نه اینکه نیشت باز باشه😂 بازم میگم خودت با ...

یه عطر خوب با قیمت خوب معرفی میکنی

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 
یعنی هر چی ازش سوال کنم حقیقتو میگه؟ اگه نگفت چی؟ بنظرم هیچ پسری نمیاد بد خودشو بگه تو دیدار اول که� ...

اکه اینطور که میگی واقعا مومن باشه ، نه نمیاد دروغ بگه...خودش کلی سوال و صحبت داره که شاید چند جلسه هم بشه دیدارتون...

بالاخره زندگی اونم هست براش مهمه با کی میخواد بره زیر سقف...
خداروشکر یکی از مرحله های مهمو گذروندی و خانواده ها راضین...
خب این باعث میشه با خیال راحتتر راجع به خودتون صحبت کنید...
بعد هم نگران عشق نباش..
از همون فردا میفهمی که عاشق این فرد میشی یانه...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خدانکنه🌸  تا ببینیم خدا چی میخواد...هیچ عشق انچنانی بینمون نیست نه من میدونم واقعا دوسش دارم ...

آره هرنظری راجبش داشتی بی تعارف بگو..اصلا واسه همین دارین همو میبینین دیگه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
اکه اینطور که میگی واقعا مومن باشه ، نه نمیاد دروغ بگه...خودش کلی سوال و صحبت داره که شاید چند جلسه ...

اره درست میگید ...ممنون

یه چیز دیگه واسه ازدواج زود نبست؟😅۲۳ سالمه اما خب کلی ارزو ها دارم واسه دانشگاه ک گفته من راضیم اما خودم میگم شاید سنم پایین باشه...دوست داشتم مثلا ۲۸...۲۹ سالگی ازدواج کنم😑

اره درست میگید ...ممنون یه چیز دیگه واسه ازدواج زود نبست؟😅۲۳ سالمه اما خب کلی ارزو ها دارم واسه دا ...

اتفاقا میخواستم بگم سنت که خوبه ماشاالله ، چرا اینقدر استرس داری..  
والا شرایط خودت رو بسنج و نظر پدرو مادرت...
بشین قشنگ با خودت فکر کن و واقعیت رو بسنج ....
انشاالله خوشبخت بشی عزیزم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اتفاقا میخواستم بگم سنت که خوبه ماشاالله ، چرا اینقدر استرس داری..     والا شرایط خودت رو ...

مامان بابام میگن پسره خوبه اما هر چی خودت بگی منم دو دلم که اگه خوب بود چه کنم...ایا ازدواج کنم...یا نه بزارم همون ۲۸ سالم ک شد فکرش بیافتم از همینام استرس دارم.😧😧

مرسی عزیزم🌹🌹

اومدم بگم که رفتم و همو دیدیم و حرفت رو هم زدیم البته من تنها نرفتم و دختر خالمم بود اون هم خواهرش ولی یه تایمی با هم حدا صحبت کردیم....راستش خیلی فکر کردم و خب خیلی جاها اصلا به توافق و تفاهم نرسیدیم😐😑و خب من واقعا عاشق طرف نبودم...اینم به اصرار خانواده اونا و پدرم دیگه رفتم و فک کنم اشتباهم بود اصلا نباید میدیدیم همو😧دیگه هیچی دیگه من اومدم خونه گفتم نه😐