2777
2789
عنوان

اولین دیدار

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست
مرسی 🌸

فدات گلم

خوشبخت بشی انشاءالله..یه حسی بهم میگه وصلتتون سرمیگیره

خبرشو به ماهم بده

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس بدترین و بهترین اخلاقت چیه؟اشتباه کنم عکس العملت چیه؟چی خیلی عصبانیت میکنه؟چی خوشحالت میکنه؟تک ...

یعنی واقعا اینا رو بپرسم میترسم بگم چی عصبانیت میکنه بگه هیچی اصلا بتوچه😂😂

خداروشکر کلا اهل ارایش نیستم....همه ترسم از اینه بفهمه استرس زیاد دارم😧و اصلا نتونم درست حرف بزنم😐

نبابا اروم باش ذکر بگو خدابهت ارامش میدع 

درضمن اتفاقا خوشش میاد میفهمه دختری نیستی ک با پسرا بیرون بری

❤ وخدایم کافیست.......
فدات گلم خوشبخت بشی انشاءالله..یه حسی بهم میگه وصلتتون سرمیگیره خبرشو به ماهم بده

خدانکنه🌸 

تا ببینیم خدا چی میخواد...هیچ عشق انچنانی بینمون نیست نه من میدونم واقعا دوسش دارم نه اون فردا میریم تازه همو ببینیم شاید اصلا اون از من خوشش نیاد هر چی خدا بخواد

بعد..اگه من ازش خوشم نیومد چیکار کنم؟؟بگم نه؟ خب بده همو دیدیم که

نبابا اروم باش ذکر بگو خدابهت ارامش میدع  درضمن اتفاقا خوشش میاد میفهمه دختری نیستی ک با پسرا ...

اخ اخ همش میگفتم به مامانم تو دانشگاه یه سلامم نمیکردم به پسرا الان روم نمیشه به طرف حتی نگاه کنم😑خیلی بده

نجابت در این حد هم خوب نیست تا بیاد راه بیافته چند سال از زندگی سرد گذشته

واقعا من میگم این اولشه زیر یه سقف رفتیم میخوام چیکار کنم...نمیدونم روم نمیشه از استرسه از چیه نمیدونم