nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 عنوان چطوری گوشیمو به تلویزیون وصل کنم 632 بازدید | 18 پست برنامه یا کابل میخاد؟ اسم برنامه وکابلشو بگید؟ اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه 1398/05/28 | 15:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 با کابل شارژر زدم وصل نمیشه نمیدونم چرا اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
deeniiiz عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 939 عزیزم باید تبدیل داشته باشی یه سر سر شارژره یک سرش سرکابل اچ دی ام داشته باشه معلومه باشارژر نمیخونه بهترین نیستم اما خودمم
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 گوشیت سامسونگه؟ بله اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44931 من گوشی و تیوی سامسونگه، با برنامهی screen mirroringالبته یه دانگل هم به نام wecast یا ezcast هست که به تیوی وصل میشه و از طریق وایفای صفحه گوشی رو نمایش میده حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 عزیزم باید تبدیل داشته باشی یه سر سر شارژره یک سرش سرکابل اچ دی ام داشته باشه معلومه باشارژر نمیخونه اون گوشی هاوایی م با شارژرمیاد رو تلویزیون ولی سامسونگم نمیاد اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
almajoon عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 2775 بله صفحه اعلانت رو بکش پایین دنبال گزینه smart view بگرد ...
deeniiiz عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 939 اون گوشی هاوایی م با شارژرمیاد رو تلویزیون ولی سامسونگم نمیاد سامسونگ فقط با اچ دی ام ای عزیزم.خودتو خسته نکن بهترین نیستم اما خودمم
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 من گوشی و تیوی سامسونگه، با برنامهی screen mirroring البته یه دانگل هم به نام wecast یا ezcast هس ... من تی وی LGداریم نمیشه اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3673 عزیزم اگه گوشی و تی وی هردو پیشرفته باشن با صفحه نمایش بی سیم وصل میشی.میرورینگ هم میشهاگه هردو این قابلیت رو داشته باشه.با کابل شارژر هم بعضی گوشیا میشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 سامسونگ فقط با اچ دی ام ای عزیزم.خودتو خسته نکن خوب این کابل از کجا بخرمبعدش چیکار کنم اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
deeniiiz عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 939 خوب این کابل از کجا بخرم بعدش چیکار کنم لوازم جانبیا و الکترونیکیا دارن.یک سرش مثل سر شارژر موبایلته که میزنی به گوشی هیچی سر دیگشم میخوره به تی وی خونتون خیلی اسونه بهترین نیستم اما خودمم
aiden379 عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1492 به اسانی😐 خیلیام هستن از مغز فلجن ولی از کمر به پایین فعالیت گسترده ای دارن🔫😐😹✌