2777
2789
عنوان

چطوری گوشیمو به تلویزیون وصل کنم

632 بازدید | 18 پست

برنامه یا کابل میخاد؟ اسم برنامه وکابلشو بگید؟

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
با کابل شارژر 

زدم وصل نمیشه نمیدونم چرا

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیت سامسونگه؟

بله

من گوشی و تی‌وی سامسونگه، با برنامه‌ی screen mirroring

البته یه دانگل هم به نام wecast یا ezcast هست که به تی‌وی وصل میشه و از طریق وای‌فای صفحه گوشی رو نمایش میده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم باید تبدیل داشته باشی یه سر سر شارژره یک سرش سرکابل اچ دی ام داشته باشه معلومه باشارژر نمیخونه

اون گوشی هاوایی م با شارژرمیاد رو تلویزیون ولی سامسونگم نمیاد

من گوشی و تی‌وی سامسونگه، با برنامه‌ی screen mirroring البته یه دانگل هم به نام wecast یا ezcast هس ...

من تی وی LGداریم نمیشه

سامسونگ فقط با اچ دی ام ای عزیزم.خودتو خسته نکن

خوب این کابل از کجا بخرم

بعدش چیکار کنم

خوب این کابل از کجا بخرم بعدش چیکار کنم

لوازم جانبیا و الکترونیکیا دارن.یک سرش مثل سر شارژر موبایلته که میزنی به گوشی هیچی سر دیگشم میخوره به تی وی خونتون خیلی اسونه

بهترین نیستم اما خودمم