2777
2789
عنوان

ختم یا علی تا روز عید غدیر

209 بازدید | 44 پست

🌺🌸🌼🍀🌼🌸🌺

به نام خدایی که

مولا علی علیه السلام  آفرید

ختم شریف

#یا_علی

به جز از #علي نباشد به جهان گره‌گشايي  

طلب مدد از #او کن چو رسد غم و بلايي

یا امیر المومنین #علی جان #سلام

دلم برای شما #بهانه میگیرد

#حاجاتی دارم که جز با تو گفتن چاره ای نیست

تو دستان پر مهرت را بالا ببر و از #خدایت بخواه

✅ سلامتی و تعجیل در #فرج فرزندت

✅خوشبختی و عاقبت بخیری برای همه ی جوانان

✅ آسان شدن ازدواج جوانان و ... را بخواه

#علی_جان نمیتوانم محبت تو را هیچ گونه پاسخ بگویم

فقط و فقط میتوانم در حد توان بگویم...

#یا_علی

#یاعلی

#یاعلی

دوستان عزیز اگر شما هم توان دارین زمزمه کنید

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

#علي ای حقيقت حق #علي اي ولي مطلق  

تو جمال کبريايی تو حقيقت #خدایی

نظری ز #لطف و #رحمت به من شکسته دل کن

تو که يار #دردمندی تو که يار #بينوايی

#التماس_دعای_فرج

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

من خودم ۱۰۰۰تا یا علی 

دوستان خود را تگ کنید 

این تاپیک فقط مخصوص ذکر است لطفا از مباحث اعتقادی اجتناب کنید ممنون از شعور شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

من 100

خدایاممنونم بابت معجزه ی قشنگت😍امیرحسین مامان زودبیافدای دست وپای کوچیکت بشه مامان الهی،خدایاتوروبحق پنج تن دامن همه ی منتظراروسبزکن وحافظ نی نی من باش توروبخداییت وبزرگیت قسم میدم،هیچ زنی وبابچه امتحان نکن😆اگه خواستین ی صلوات برای سالم بدنیااومدن نی نیم بفرستین حاجت روابشین ایشالا😍😍😍💝😄😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۰۰تا من 

تو رو خدا دعا کنید واسم

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

@تپش  

@ویهانمهر  

@مهناز9999  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من 100

حاجتتون روا 

عیدتونم مبارک🌺🌺🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۰۰تا من  تو رو خدا دعا کنید واسم

حاجتتون روا 

عیدتون مبارک💐💐💐💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵۰۰ تا

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
فقط بگیم یا علی؟ 

بله یا علیُ باید بگید بسیار بسیار مجربه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵۰۰ تا

حاجتتون روا عیدتون هم مبارک عزیزم🌼🌼🌼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز