2777
2789
عنوان

ختم یا علی تا روز عید غدیر

209 بازدید | 44 پست

🌺🌸🌼🍀🌼🌸🌺

به نام خدایی که

مولا علی علیه السلام  آفرید

ختم شریف

#یا_علی

به جز از #علي نباشد به جهان گره‌گشايي  

طلب مدد از #او کن چو رسد غم و بلايي

یا امیر المومنین #علی جان #سلام

دلم برای شما #بهانه میگیرد

#حاجاتی دارم که جز با تو گفتن چاره ای نیست

تو دستان پر مهرت را بالا ببر و از #خدایت بخواه

✅ سلامتی و تعجیل در #فرج فرزندت

✅خوشبختی و عاقبت بخیری برای همه ی جوانان

✅ آسان شدن ازدواج جوانان و ... را بخواه

#علی_جان نمیتوانم محبت تو را هیچ گونه پاسخ بگویم

فقط و فقط میتوانم در حد توان بگویم...

#یا_علی

#یاعلی

#یاعلی

دوستان عزیز اگر شما هم توان دارین زمزمه کنید

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

#علي ای حقيقت حق #علي اي ولي مطلق  

تو جمال کبريايی تو حقيقت #خدایی

نظری ز #لطف و #رحمت به من شکسته دل کن

تو که يار #دردمندی تو که يار #بينوايی

#التماس_دعای_فرج

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

من خودم ۱۰۰۰تا یا علی 

دوستان خود را تگ کنید 

این تاپیک فقط مخصوص ذکر است لطفا از مباحث اعتقادی اجتناب کنید ممنون از شعور شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

من 100

خدایاممنونم بابت معجزه ی قشنگت😍امیرحسین مامان زودبیافدای دست وپای کوچیکت بشه مامان الهی،خدایاتوروبحق پنج تن دامن همه ی منتظراروسبزکن وحافظ نی نی من باش توروبخداییت وبزرگیت قسم میدم،هیچ زنی وبابچه امتحان نکن😆اگه خواستین ی صلوات برای سالم بدنیااومدن نی نیم بفرستین حاجت روابشین ایشالا😍😍😍💝😄😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۱۰۰تا من 

تو رو خدا دعا کنید واسم

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

@تپش  

@ویهانمهر  

@مهناز9999  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من 100

حاجتتون روا 

عیدتونم مبارک🌺🌺🌺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱۰۰تا من  تو رو خدا دعا کنید واسم

حاجتتون روا 

عیدتون مبارک💐💐💐💐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵۰۰ تا

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
فقط بگیم یا علی؟ 

بله یا علیُ باید بگید بسیار بسیار مجربه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵۰۰ تا

حاجتتون روا عیدتون هم مبارک عزیزم🌼🌼🌼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز