2821
2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 107 پست
یه دخترداشتم،دومیمم ناخواسته حاملم ودختره

خوشبحالت  دختر عشقه من آرزو به دل موندم دیگه وقتشم ندارم حوصلم  ندارم که دختر بیارم

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

تجربه خودم

گرمی زیاد خوردم

هر روز یک لیوان دم نوش که خودم درست میکردم میخوردم.(دارچین، زنجبیل، نبات، میخک، زعفرون، و ... هر کدومو داشتم قاطی میکردم میخوردم)

برای کم شدن استرس بهار نارنج و گاهی استخدوس میخودم (استرس باعت دختر دار شدن میشه)

عرق کاسنی به شدت سرده ولی برای تقویت اسپرم خوبه، یک پزشک طب سنتی گفت شوهرت هر روز یک لیوان بخوره و خورد 

هر روز یه عاشق عسل و سیاه دانه میخوردم

اینو تو نی نی سایت دیدم که ناشتا ۵ تا دونه فلفل سیاه مثل قرص قورت میدادم (نمیجویدم) این خیلی خویه بدنو گرم میکنه

توت فرنگی که ویتامین سی داره من زیاد میخوردم

ترکیب آب و جوش شیرین قبل از نزدیکی

ارضا شدن خانم قبل از آقا

اینا تجربه خودم بود که نتیجه گرفتم

البته من خانواده شوهرم بر اشون خیلی خیلی مهم بودو این استرس منو زیاد میکرد و استرسم مانع بزرگی برای بچه دار شدن

جدای از همه اینکارا گرمی برای بدن خوبه

طب سنتی میگه تمام بیماریهای ادم ناشی از سردیه

پس علاوه بر هدفت اینکارا برای سلامتی خوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچها میگم من از همه چی میتونم دست بکشم از برنج‌ خییییلی بسختی،،برنج خیییلی سرده؟؟؟؟؟؟؟؟

برنج ایرانی بخر

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
خوشبحالت  دختر عشقه من آرزو به دل موندم دیگه وقتشم ندارم حوصلم  ندارم که دختر بیارم

هردوشون شیرینن،من عاشق جنس جوربودم وهمش میگفتم دوتابچه کافیه

ولی این حاملگی سرنوشت منوتغییرداد

من دخترداشتم دلم یه کاکل پسرمیخواست خیلی دوس داشتم هنوزم دارم

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
عزیزم من۴ماه خودمو شوهرم لب به لبنیات نزدیم،،ترشیجات نخوردم،،چیزای گرم خیییلی میخورم،،زعفران خرما مو ...

هواست باشه هااا

من ۵ ۶ ماه لبنیاتو حذف کردم

رحمم اینقدر قلیایی شده بود

که همش عفونت میکردم

دیگه شروع کردم به ماست و پونه خوردن و دوا درمون

از عید تا الان عفونتم تمومی نداره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

هردوشون شیرینن،من عاشق جنس جوربودم وهمش میگفتم دوتابچه کافیه ولی این حاملگی سرنوشت منوتغییرداد من ...

شاید برا دخترات یه داداشم آوردی خدا رو چه دیدی منم عاااااشق دخترم ولی پسرم یجوری اذیتم میکنه که همیشه یاد آوری کنه بهم از این...... ها نخورم دیگه😩😩😩

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

ادم برای خواسته هاش توکل و تلاش میکنه

پسر یا دختر دار شدن هم یه خواسته است اگر برای ادم جنسیت مهم باشه

پس توکل کن و تلاش

مثل کنکور میشه درسنخونی بگی هرچی خدا بخواد میشه

ذرسته همه چی اراده خداست ولی گفته تو حرکت کن بقیه اش با من

ولی من موافق روشهایی مثل ivf  و ... نیستم (نظر منه)

اون موضوع فلفل رو من حس خوبی داشتم بهش وقتی خوندم تو سایت

همش فکر میکنم اون کمک بزرگی بود

ببین چون معلوم نمیشه که بارداری کی اتفاق می افته، واسه همین تمرکز کردن رو تغذیه و حذف ی سری غذاها وا ...

ببخشید عشقم شما خودت از این روش به نتیجه رسیدی ؟چن درصد میشه بهش اطمینان کرد آخه من سر دخترم ی سال رژیم گرمی داشتم دختر شد دیگه میترسم

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

شاید برا دخترات یه داداشم آوردی خدا رو چه دیدی منم عاااااشق دخترم ولی پسرم یجوری اذیتم میکنه که همیش ...

آره اتفاقاتوفکرش هستم نمیتونم ازفکرپسربیام بیرون

یه راه قطعی میخوام که پسرشه دیگه نبایدریسک کرد

چندسالشه پسرت؟شایدبزرگترشه اذیتاش کمترشه

خواهرمنم یه پسرداره یعنی میمیییییره واسه دختراون نمیاره میگه میترسم پسرشه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
آره اتفاقاتوفکرش هستم نمیتونم ازفکرپسربیام بیرون یه راه قطعی میخوام که پسرشه دیگه نبایدریسک کرد چن ...

منم میترسم دوباره پسرشه همون بهتر نیارم 16ماهشه

منم میترسم دوباره پسرشه همون بهتر نیارم 16ماهشه

خوب حالاکوچیکه خیلی وقت داری بیاری نگران نباش یه گل دخترم میاری جنستون جورمیشه

خوب حالاکوچیکه خیلی وقت داری بیاری نگران نباش یه گل دخترم میاری جنستون جورمیشه

دختر خیلللللللللللللللللللی زیااااااااااااااااااااااد دوست میدااااااااااااااااااااااااااااارم 😞😢😢😢

دختر خیلللللللللللللللللللی زیااااااااااااااااااااااد دوست میدااااااااااااااااااااااااااااارم 😞😢😢 ...

منم برعکس

پسرخییییییییییییلییییییییی دوست میدارم😢😢😭😭😭 یعنی من توزندگیم فقط همینوکم دارم که یه احساس خوشبختی کااااامل بکنم

منم انقدحساس بودم بزرگترین آرزوم این بوددومیم پسرشه😢😢ولی این حاملگی ناخواسته منوازآرزوهام دورکرد ...

واااای عزیز دلم تو رو خدا اینطوری نگو ناشکری نکن حالا مثلا پسر چه تحفه ایه الان ما ها که خودمون دخترهای مامانمونیم بیشتر به اونا میرسیم یا پسرا مطمئن باش بزرگ میشن همچین مثل پروانه دورت می چرخن خدارو شکر کن الان ارزوی من اینه که خدا دومی هم بهم بده تا حالا چند بار سقط شده این بار هم که ماه پیش خارج رحمی بود و تا شیش ماه نباید اقدام کنم هنوز هم دفع نشده قدر نعمت ها ت رو بدون