2821
2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 107 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید عشقم شما خودت از این روش به نتیجه رسیدی ؟چن درصد میشه بهش اطمینان کرد آخه من سر دخترم ی سال ر ...

آز اسپرم اگر شوهرت بده ئ درصد اسپرم های رپید( با سرعت بالا) بیشتر از 40 درصد باشه حتما این روش جواب میده.

من بچه ندارم.

میخوای از روی جدول چینی اقدام کن من اقدام نکردم ولی قبل سونو نگاه کردم زده بود پسر و پسر هم شد امتحا ...

سلام چقدر شبیهیم منم همین شدم بعد هفت سال هوس کردم و پسره بازم کار خدا شکر خدا آرزوی دختر رو دیگه خاک کردم حتما قسمت نبوده که اینجوری شده

Lilypie Premature Baby tickers
سلام چقدر شبیهیم منم همین شدم بعد هفت سال هوس کردم و پسره بازم کار خدا شکر خدا آرزوی دختر رو دیگه خا ...

عزیزم خدا حفظشون کنه حالا اگه پسر می‌خواستیم زرت زرت دختر دار میشدیم🤐

ببخشید سنت و با آخرین پریودت میدونی بگی و الان چند ماهته؟

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم خدا حفظشون کنه حالا اگه پسر می‌خواستیم زرت زرت دختر دار میشدیم🤐 ببخشید سنت و با آخرین پریودت ...

واقعا هم همینه من 32سالمه 22خرداد آخرین پریودم بود اگه قبل از 12ام بود تقویم چینی زده بود دختر ولی دیگه این بچه اخرمه سه تا قبلا داشتم اونها بزرگ شدن خیلی التماسم کردن که خاله ها نی نی دارن فقط بیار خودمون همه کارهاشو میکنیم ولی قسمت ما پسره دیگه کار خدا شکر خدا

واقعا هم همینه من 32سالمه 22خرداد آخرین پریودم بود اگه قبل از 12ام بود تقویم چینی زده بود دختر ولی د ...

عزیزم انشالله پا قدمش خوش باشه قسمته دیگه 

زن دایی من به امید دختر ۶ تا پسر اورد😅

حالا اگه پسر میخواست ۶ تا دختر میاورد😅

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم انشالله پا قدمش خوش باشه قسمته دیگه  زن دایی من به امید دختر ۶ تا پسر اورد😅 حالا اگه پ ...

اره دیگه ادامه بخوام بدم تیم فوتبال درست میشه دیگه قانع شدم تو سرنوشت من دختر نیست هر چی بگین از روانشناسی و مذهبی و.... به خودم میگم ولی یهو بغض میکنم کاش مثل قدیما جنسیت موقع تولد مشخص میشد بچه که اومد بغل آدم عشقش غم ها رو میشوره دیگه جنسیت مهم نیست برات

عزیزم انشالله پا قدمش خوش باشه قسمته دیگه  زن دایی من به امید دختر ۶ تا پسر اورد😅 حالا اگه پ ...

من این سری آمادگی پسر به خودم داده بودم زیاد ولی چون از هفته 12تکوناشو حس کردم و سینه هام مثل اون سه تا اصلا سنگین نبود اطرافیان گولم زدن که اینا علایم دختره وگرنه از روزی که تستم مثبت شد اسم پسر انتخاب کردم شوهرم میگفت میرم شناسنامه شو هم میگیرم😂

من این سری آمادگی پسر به خودم داده بودم زیاد ولی چون از هفته 12تکوناشو حس کردم و سینه هام مثل اون سه ...

عزیزم 😅

ولی گناه داریم حیفه دختر نداشته باشیم😭