راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم خدا حفظشون کنه حالا اگه پسر میخواستیم زرت زرت دختر دار میشدیم🤐 ببخشید سنت و با آخرین پریودت ...
واقعا هم همینه من 32سالمه 22خرداد آخرین پریودم بود اگه قبل از 12ام بود تقویم چینی زده بود دختر ولی دیگه این بچه اخرمه سه تا قبلا داشتم اونها بزرگ شدن خیلی التماسم کردن که خاله ها نی نی دارن فقط بیار خودمون همه کارهاشو میکنیم ولی قسمت ما پسره دیگه کار خدا شکر خدا
عزیزم انشالله پا قدمش خوش باشه قسمته دیگه زن دایی من به امید دختر ۶ تا پسر اورد😅 حالا اگه پ ...
اره دیگه ادامه بخوام بدم تیم فوتبال درست میشه دیگه قانع شدم تو سرنوشت من دختر نیست هر چی بگین از روانشناسی و مذهبی و.... به خودم میگم ولی یهو بغض میکنم کاش مثل قدیما جنسیت موقع تولد مشخص میشد بچه که اومد بغل آدم عشقش غم ها رو میشوره دیگه جنسیت مهم نیست برات
عزیزم انشالله پا قدمش خوش باشه قسمته دیگه زن دایی من به امید دختر ۶ تا پسر اورد😅 حالا اگه پ ...
من این سری آمادگی پسر به خودم داده بودم زیاد ولی چون از هفته 12تکوناشو حس کردم و سینه هام مثل اون سه تا اصلا سنگین نبود اطرافیان گولم زدن که اینا علایم دختره وگرنه از روزی که تستم مثبت شد اسم پسر انتخاب کردم شوهرم میگفت میرم شناسنامه شو هم میگیرم😂