2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 107 پست
میخوای از روی جدول چینی اقدام کن من اقدام نکردم ولی قبل سونو نگاه کردم زده بود پسر و پسر هم شد امتحا ...

منم برا دوتا بچه هام درست بود 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
عزیزم 😅 ولی گناه داریم حیفه دختر نداشته باشیم😭

وقتی نمیشه مجبوریم بپذیریم خواهرم میگه شاید دنیا اومد دختر شد میگم مثلا بیضه هاش با کجای دختر اشتباه بگیره حرفی میزنیا سونو گفت صد درصده اصلا وعده هم به خودت نده😂

Lilypie Premature Baby tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من به این اعتقاد ندارم،،مثلن واسه من تا عید زده دختر یعنی من باید۶ماه برناممو کنسل کنم

سلام کسی امتحان کرد به منم گفت من این ماه که اقدامم دارم این کار میکنم میگفت از روز اول رابطه برا قدام هر وقت حموم میرید پسر اگه میخواید زیر دوش دست راست رو روی پهلوی راست بزارید زیر دوش آیت الکرسی رو بخونید اگه دختر میخواین دست رو پهلویی چپ باشه چند نفر دیدم نتیجه گرفتن منم این ماه دارم این کار رو میکنم 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
سلام کسی امتحان کرد به منم گفت من این ماه که اقدامم دارم این کار میکنم میگفت از روز اول رابطه برا قد ...

من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم باید خدا بخواد تمام اونایی که نتیجه گرفتن انجامم نمیدادن بازم جنسیت بچه شون همون میشد که دوست داشتن

Lilypie Premature Baby tickers

منم پسردوستم خدا هم دوتا پسر بهم داد کلا عاشق پسر بچه های گوگولی هستم سلیقه دست خود ادم نیست😍و با این حرف که در اینده پسر ممکنه بدرد نخوره و دختر بدرد بخوره کاملا مخالفم چون بیست سال دیگ بچه ها چ پسر چ دختر اصلا ممکنه کنار ما نباشن.

ماها برای اینده مون باید فکر پرستار باشیم نه دختر چون ناامید میشیم قطعا😅

اره دیگه ادامه بخوام بدم تیم فوتبال درست میشه دیگه قانع شدم تو سرنوشت من دختر نیست هر چی بگین از روا ...

الان سه تا پسر داری😍چهارمی پسره؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
منم پسردوستم خدا هم دوتا پسر بهم داد کلا عاشق پسر بچه های گوگولی هستم سلیقه دست خود ادم نیست😍و با ا ...

همینم هست 

الان ما که دخترم چیکار کردیم واسه پدر و مادرمون؟ من که فقط واسشون زحمت و دردسرم

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش