2789
عنوان

جنسیت پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 4902 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره دیگه ادامه بخوام بدم تیم فوتبال درست میشه دیگه قانع شدم تو سرنوشت من دختر نیست هر چی بگین از روا ...

یه خاهر دارم پنجمین  پسر باردار هست ب امید اینکه دختر شه حالا من منتظر پسر 

مامان دوتا فرشته 😍

اره 

ای جان خدا حفظشون کنه واست

خوبه سه تا پسر داشتن؟؟؟فاصله سنی شون چقدره؟؟؟البته اگه فضولی نیست

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
انتظار هر چی بکشی بدست نمیاری بنظرم قبل از اقدام اول خودتو راضی کن به دختر که کمتر ضربه بخوری

اولکه سلامتی مهمترینه ولی خدانکنه دومی هم دختر شه چون میخام یه پسر و یه دختر داشتع باشم 

مامان دوتا فرشته 😍

ای جان خدا حفظشون کنه واست خوبه سه تا پسر داشتن؟؟؟فاصله سنی شون چقدره؟؟؟البته اگه فضولی نیست

ببینید هر چی خدا بده برای پدر مادر شیرینه صد درصد انرژی پسر زیاده خونه از بن ویرانه میشه سختی های خودشو داره ولی بیشتر می‌دونی چیه حرف آدمهاست که باعث میشه یه خانواده هوس جنس دیگه بکنن الان بما میگن صدتا پسر داشته باشی پدر مادر نشدی دختر چیز دیگه است کلا بنظرم اطرافیان فقط میخوان کوفتن کنن که داشته هاتو نبینی من بچه سوم افسردگی پس از زایمان گرفتم از دست حرف مردم الآنم از وقتی جنسیت فهمیدم نرفتم از خونه بیرون چون دوست ندارم افسردگی بگیرم و حرف مردم روم اثر بزاره

Lilypie Premature Baby tickers
من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم باید خدا بخواد تمام اونایی که نتیجه گرفتن انجامم نمیدادن بازم جنسیت بچه ...

من رفتم ای یو ای کنم برا جنسیت 

انقدر سنگ اندازی کردن انقدر پیچوندن عکس رنگی چی چی خیلی چیزای اضافه مسخره خلاصه پشت گوش انداختم 

یه مشکلاتی هم تو زندگیمون پیش اومد که مجبور شدیم کلا یه مدت بیخیال بشیم 

با تنبلی شدید تخمدان بدون اقدام درست درمون باردار شدم پسر اصلا باورم نمیشد تا خدا نخواد نمیشه 

دوسال پیش با کلی برنامه ریزی رژیم گرفتن اقدام کردیم برا تنبلی هم دارو خوردم همون ماه اول باردار شدم اما یازده هفته سقط شد 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
ببینید هر چی خدا بده برای پدر مادر شیرینه صد درصد انرژی پسر زیاده خونه از بن ویرانه میشه سختی های خو ...

عزیزم الهی که خدا پسراتون واست نگه داره 

ببخشیدا ولی گور بابای حرف مردم 

مهم‌خودت و همسرت هستین بذار بقیه هر چی‌ میخان بگن

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
عزیزم الهی که خدا پسراتون واست نگه داره  ببخشیدا ولی گور بابای حرف مردم  مهم‌خودت و همسر ...

درسته اینقدر با خودم تکرار میکنم ولی یهو بغض میکنم اشکام سرازیر میشه میرم پسرامو بغل میکنم میگم خیلی هم شیرینن با دنیا عوضشون نمیکنم ولی اون اشک و بغض کنترلش سخته 

Lilypie Premature Baby tickers
درسته اینقدر با خودم تکرار میکنم ولی یهو بغض میکنم اشکام سرازیر میشه میرم پسرامو بغل میکنم میگم خیلی ...

عوضش میشی‌مادرشوهر ۴تا عروس