2777
2789

ما دوساله باهم هستیم خیلی باهم خوبو صمیمی هستیم من واقعا عاشقش هستم و دلم میخواد بهش برسم اما ی سری مشکلاتی وجود داره ک خاتواده اون برامن راضی نمیشن البته هیچوقت پیشنهاد منو ب خانوادش نداده ولی مطمئنیم ک راضی نمیشن حالا من چند روزه خطمو خورد کردم بهش گفتم یا بیا یابرو من دیگه اینجوری نیستم گفت نمیشه خانواده من نمیزارن منم گفتم جلوت نگرفتم برو بعدم خطمو خاموش کردم بعد این هی میره ب خواهرم پیام میده ک ناراحتم و فلانو بسانو اینحرفا دیشب زنگ زده بود ب خواهرم خیلی ناراحتی کرده بود منم بهش پیام دادم گفتم بیخیال شو دیگه من نیستم یا بیا یا برو گفت یچیزی بگم قبول میکنی گفتم بگو گفت بیا بریم یواشکی عقد کنیم با مامانتم صحبت میکنیم بعد من یواش یواش ب خانوادم میگم من گفتم اینجوری نمیتونم بابام اگر بفهمه منو میکشه میگه تو میخوای من خانوادمو از دست بدم ولی خودت حاظر نیستی کسیو از دست بدی بنظرتون چیکار کن با همچین ادمی 

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

بمن میگه تو خیلی خودخواهی دلت میخواد هیجکس از دستت ناراحت نشه ولی من همه کسم از دست بدم منم گفتم اخه خانواده تو راضی نیستن چ ربطی ب من داره 

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچعنوان قبول نکن یواشکی عقد کنیم ینی چی اصلا.بعدا که عشقو عاشقیتون بخوابه تاره میفهمی چیکار کردی اینهمه دختر باگلو بلبل راهی خونه بخت شدن وضعشون اینه وای به حال کسی که بخواد با فرار شروع کنه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
بمن میگه تو خیلی خودخواهی دلت میخواد هیجکس از دستت ناراحت نشه ولی من همه کسم از دست بدم منم گفتم اخه ...

وقتی از خانواده ای اینهمه زحمتشو کشیدن دست میکشه فکر میکنی چند سال بعد که آتیش عشقش بخوابه از تو دست نمیکشه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅