2777
2789
عنوان

دوست پسرم‌میگه بیا بریم یواشکی عقد کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای چی با بزرگترای دیگش نمیاد خواستگاری؟ یا با یکی از بزرگای محله بیاد.

برای ما هم خانوادش راضی نبودن و امام جمعه شهرمون گفتش اگه نیان, من میام صحبت میکنم(البته شناخت کامل داشت رو شوهرم)

لبخند تو میتونه زیباترین چیزی باشه که هدیه میدی😘
چند سالشه؟باید به این توانایی رسیده باشه که از حقش دفاع کنه و واسه خودش تصمیم بگیره....این بچه بازیا ...

نکبت ۳۰ سالشه

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

عزیزم به همون روند قبلت ادامه بده و جوابشو نده.حتی به خواهرتم بگو باهاش برخورد جدی کنه.

یواشکی عقد نکنیا.اینجا خانومایی هستن که با کلی منت و رفت و امد زن یه نفر شدن باز بعد یه مدت اجر و قرب نداشتن دیگه وای به حال ازدواجاینجوری.توروخدا اشتباه نکنیا با ایندت بازی نکنیا

خیلی جدی بگو من شرایطم همینه که هست.نذار بازیچت کنه بعدا به خودت بیای ببینی چند سال از بهترین دوران زندگیتو از دست دادی بهترین موقعیتای زندگیتو از دست دادی تهشم هیچی به هیچی

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
نکبت ۳۰ سالشه

۳۰سالشه بعد میگه شاید خانوادم راضی نباشن؟؟؟اگه میخواد باید به خونوادش بگه به هر حال این تصمیمشه و به سنی هم رسیده که نشون بده بچه بازی نیس.....والا پیر ۱۷سالخ نیس که بگه مامانم نمیزاره...یعنی چی ای حرفت

بمن میگه تو خیلی خودخواهی دلت میخواد هیجکس از دستت ناراحت نشه ولی من همه کسم از دست بدم منم گفتم اخه ...

بنظرم ادم بالغی نیست . یاخانوادش براش کسیو درنظر دارن که میخواد دوتاتونو بگیره!

اصلا به هیچ وجه راضی نشو تنها بیاد بگو معنی کاراتو نمیفهمم برو به خانوادت بگو تلاشتو بکن.اصلا اعتصاب کن بگو یاهمین یا هیشکی. بگو بخاطر من هیچ کاری نکردی.درصمن شما اجازه عقداز پدرت میخوای اگه عیر ازین عقد کنی عقد باطله و رابطت مشکلداره