طرز تهیه من:
مواد لازم: خیار . نمک . آب جوش برای ضدعفونی کردن خیار ها. آب جوش تصفیه شده (برای روی خیارشور). سیر. فلفل سبز. ترخون (هرچه بیشتر باشه خوشمزه تره) . شوید (برای اینکه کپک نزنه) . سرکه
1. ابتدا خیارها و مواد دیگه را بشور
2. در یک قابلمه بزرگ آب جوش درست کن از روی گاز بردار بذار پایین.
3 خیار ها را توی قابلمه بزرگ بریز و در حد یه هم زدن سریع از قابلمه در بیار مواظب باش چون گرمه دستت نسوزه بذار تو آبکش
4. خیارها و سیر و ترخون و شوید و فلفل رو تو ظرف مورد نظر بچین. روش نمک و سرکه بریز
5. در آخر آب جوش تصفیه شده در حالی که هنوز گرمه روی خیارها بریز. تا ظرف پر بشه.
6. یه کیسه فریزی دولا کن سر ظرف بذار و بعد درب ظرف را ببند. حدود سه تا چهار روز بیرون یخچال بذار بعذدش دیگه بزار تو یخچال استفاده کن.
نکته: اگر خیار شور از قبل وقتی بیرون یخچاله (همون دو سه روز) کپک نزده باشه می تونی خیارشور را تا ماه ها دررون یخچال نگه داری کنی.
نوش جونتون
والسلام