2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
حالا چرا فکر میکنید با حضور یک زن دیگه شرایط سخت میشه اتفاقا هوو باعث زیبایی هوو میشه و اگر واقعا خو ...

ریدم تو افکارت کثافت

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
سوره یس هروقت میخونم این آیه که میگه هرچی تلاش کنی نمیتونی برای اینها کاری کنی مومن نمیشن اینا کر و ...

صیغه شدی یا هوو یک زن دیگه شدی و روی زندگیش آواری؟جز این دو نمیتونه باشه.تو داری کار خودتو توجیه میکنی. زحمت بیهوده نکش ،نگاه جامعه به این دو نگاه حقارت و پستی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره یس هروقت میخونم این آیه که میگه هرچی تلاش کنی نمیتونی برای اینها کاری کنی مومن نمیشن اینا کر و ...

قبل حرف زدن از دین دهنتو آب بکش, کثیفی خودتو پای دین ننویس, حتی حضرت علی و حضرت محمد هم قبل از فوت حضرت زهرا و حضرت خدیجه ازدواج دیگه ای نداشتن, چندشم میشه از این که خرابیاتونو پای دین مینویسی

خداوند به حضرت علی فرمود تا زمانی که حضرت زهرا س همسرت هست با زن دیگری وصلت نکن بخاطر شان و منذلت حض ...

خاهشااصلاهبچ جاحرف نزن به اسم دین این حرفارونزن الکی مشخصه مردی به اسم هوس وشهوت رانیت حرف بزن دوتاکتاب خوندی یانخوندی میای حرف میزنی واقعا برات متاسفم 

خداوند به حضرت علی فرمود تا زمانی که حضرت زهرا س همسرت هست با زن دیگری وصلت نکن بخاطر شان و منذلت حض ...

یه کمی هم اطلاعات از حقوق زنان بفرما که داخل قرآن ذکر شده 

و اینکه بفرمایین بگید چند درصد از مردای ما به دستورات قرآن عمل میکنند. 😐

مردای این دوره زمونه خرجی زن و بچه شونم به زور میدن 

خدا خیلی مهربونه اگه مهربون نبود که حکم تعدد نمیذاشت ... به نظرتون خانم هایی که شوهرشون فوت شده یا ...

همانطور که زنای شوهرمرده و شوهر طلاق زیادن ، مردای زن مرده و زن طلاق هم زیاد هستند . تازه پسرای مجرد هم هستن .

چرا باید بچسبن به متاهلا ؟!  

قبل حرف زدن از دین دهنتو آب بکش, کثیفی خودتو پای دین ننویس, حتی حضرت علی و حضرت محمد هم قبل از فوت ح ...

این چیزارو گفتن که ایمانمون خیلی ضعیفه .

شوهر خاله من افغانی هست . سالها پیش عاشق خاله م شدو ازدواج کردن . 

بخدا قسم مگه کسی جرات میکنه پیش شوهرخالم بگه لعنت بر عمر 😐 

طرف و تیکه پاره میکنه میزاره .اینقدر که ایمانشون قویه

ولی یه عده میان در مورد اسلام ما یه چیزایی میگن که اگه یه غریبه از یه کشور دیگه بیاد به اسلام ما توهین کنه کاری میکنند با این حرفاشون که عین خیالمونم نباشه

چه دلیلی داره که توهین میکنی اتفاقا من هم به خودم خیلی میرسم همه به زندگیم هم به شوهرم واین اصلا دلی ...

@نی_نی_یار_5  

نی نی یار ببخشید انقدر صداتون میزنم واقعا ببخشید ولی این واقعا همه رو عصبی کرده گزارش هم زدم

@نی_نی_یار_5     نی نی یار ببخشید انقدر صداتون میزنم واقعا ببخشید ولی این واقعا همه رو ع ...

حالت خوبه مشکلت چیه یکمی هم به تاریخ و استارتر نگاه کن

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
@نی_نی_یار_5     نی نی یار ببخشید انقدر صداتون میزنم واقعا ببخشید ولی این واقعا همه رو ع ...

شما آدم بی ادبی هستی و قطعا بازهم بی ادبی خواهید کرد چطور بعد از این شمارو زیر نظر بگیرم فقط سوتی جمع کنم از شما   

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
حالت خوبه مشکلت چیه یکمی هم به تاریخ و استارتر نگاه کن

فقط اومدم تبریک بگم به شما،بابت اینکه خیلی خوب تونستید وجهه اسلام رو خراب کنید و چندین نفر رو از دین زده کنید.

بسیار موفق بودید و رسالتتون رو به خوبی انجام دادید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فقط اومدم تبریک بگم به شما،بابت اینکه خیلی خوب تونستید وجهه اسلام رو خراب کنید و چندین نفر رو از دین ...

اشتباه شما و بقیه خانم ها در مورد این مسله اینکه هیچ مطالعه ای نداشتید و فقط از جنبه ناراحتی هایی که از نظر احساسی برای خانم ها به وجود میاد نگاه میکنید و فکر میکنید فقط اسلام به این گزینه اشاره کرده خیر اتفاقا در دین اسلام فقط مهریه هست و رضایت همسر اول شرط و برای آقایان هم محدودیت وجود دارد تا قبل از اسلام و مردها حرمسرا داشتند و بخاطر کوچکترین نارضایتی زن بدون هیچ پشتوانه ای طلاق میدادن ولی اسلام قانون شراکت اموال رو گذاشت مهریه نفقه اجر المثل و بر مرد تامین نیاز های همسرش را واجب کرد و تنها مشقت و ریاضتی که برای زن درنظر گرفت کنترل حس حسادت من هرگز نگفتم شما خودتون بگردین و خودتون خودتون در این شرایط قرار بدین یا در موردش با همسرانتون صحبت کنید و....... فقط گفتم اگر از بد روزگار خودتون و اطرافیانتون در چنین شرایطی قرارگرفتین بخاطر حکمتی که خدا میداند و ما نمیدانیم اعتراض نکنید معصیت شیطان هم بخاطر یه نه گفتن شد ابلیس 

من هرگز جز خدا از احدی نترسیدم و حتی یک کلمه برعلیه دین اسلام نگفتم و نخواستم دین اسلام رو کج و معوج نشون بدم  و از خدا میخوام که مراقب من باشه که مبادا حرفی بزنم که نتیجه اش نارضایتی خدا باشه 

http://chandhamsari.mihanblog.com/post/387