2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
خوش بحالتون با ادبت قیامت هم دیگرو ملاقات خواهیم کرد 

نشونی بده از خودت که تو قیامت دیدمت بشناسم.من قدم ۱۶۷ وزن ۷۰ مو مشکی چشم قهوه ای

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
میدونی چیه؟؟ ماها باید از خودمون شروع کنیم اینایی که لباس بد میپوشن تو خیابون خواهر و مادر کی هستن ...

امروز رفتم مغازه چون موهام تو بود و مانتوم جلو بسته

زنه بحث که انداخت گفت من فقط شبکه های ماهواره رو دنبال میکنم چی ایران مدام یچیزی بستن دور سرشون

آدم اصلا افکارش عوض میشه به منم گفت تیپ عوض میشه اونا رو ببینی

گفتم صدسال سیاه نخواستم ببینم که بخوام دارایی هامو به حراج بزارم

که مثلا اونا چی هستن

افکار بعضیا هم اونجوری خراب فکر میکنن با لخت بودن باکلاس میشن

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره انقد عقایدش مضحکه نخواستم جوابشو بدم دیگه نت‌ونستم تحمل کنم. عجبا این حجم از کوته فکری چجوری تو ...

مهم اینه تیرش به سنگ خورده

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

به لطف خدا با همه شما عزیزان که به من بخاطریاداوری یک سریع حقایق به من توهین کردین ملاقات خواهیم کرد و معلوم خواهد شد همه این اختلافات 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
به لطف خدا با همه شما عزیزان که به من بخاطریاداوری یک سریع حقایق به من توهین کردین ملاقات خواهیم کرد ...

همون خدا بزنه تو کمرت...

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
عزیزم حتی پروفش هم با نقشه گذاشته خودشو اون یکی کاربر در اصل یک نفر هستن اینا نقشه میکشن که ذهن ما ...

هرچی هم گزارش زدیم نترکید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
امروز رفتم مغازه چون موهام تو بود و مانتوم جلو بسته زنه بحث که انداخت گفت من فقط شبکه های ماهواره ر ...

اگه لخت بودن کلاسه دور از جونتون حیوونا از هممون با کلاس ترن😀

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
به لطف خدا با همه شما عزیزان که به من بخاطریاداوری یک سریع حقایق به من توهین کردین ملاقات خواهیم کرد ...

خدانكنه باهات ديدار كنيم

سريع ميگيريمون براي شوهرت

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين

بعدشم 

سريع نه سري درسته 😏😏😏😏

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
خدانكنه باهات ديدار كنيم سريع ميگيريمون براي شوهرت

🤣🤣🤣🤣