2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
اگه لخت بودن کلاسه دور از جونتون حیوونا از هممون با کلاس ترن😀

آره دیگه میگم یسری از زنا افکارشون اینجوری کلا همچیشونو میندازن بیرون که مثلا ما باکلاسیم ارواح عمشون😏😏

یه جنگل نزدیک خونمونه هر وقت میریم اونجا انگار همه تو خونشونن

بی روسری شلوار که چه عرض کنم شلوارک پاشونه

سینه هارو جک دار زدن انداختن بیرون 

بدبخت مجردا چی میکشن اینارو میبینن 

خدا از زن های فاسد و خراب کار نگذره 

خاک تو سر بعضی از شوهرا که سیب زمینی هم رد کردن

زنش لخت میچرخه میبینه مردا نگاش میکنن انگار نه انگار

😕😕😕😕

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دیگه میگم یسری از زنا افکارشون اینجوری کلا همچیشونو میندازن بیرون که مثلا ما باکلاسیم ارواح عمشو ...

والا من روم نمیشه جلو شوهر خودم اینطور باشم😐

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
انشاءالله خدا بزنه تو کمر کسی که با حکم خدا مخالفه ..

خدا بزنه تو کمر هرچی زن ه ر ز ه اس

خدا بزنه تو کمر هرچی مرده ه ر ز ه اس

خدا بزنه تو کمر تو و امثال تو دارین وجهه دینشو خراب میکنین

همون خدا تو همون قرآن گفته تا ۴ تا زن مجازین بگیرین اگه تونستین عدالت رو برقرار کنین که نمیتونین!

خدا گفته نمیتونن عدالت رو برقرار کنن

تو داری چی میگی؟؟

آقا اصلاً خدا بزنه به کمر ما ولی تو از حیوون پست تری اگه نری برا شوهرت زن نگیری 

درضمن شماهایی که ادعای خدا و دینشو دارین گمون نکنین ماها کافریم نه خیر 

ما هم به اندازه خودمون بلدیم

من خودم حافظ قرآنم و از رو چند تا کتاب تفسیرشو خوندم

نهج‌البلاغه رو هم چند دور خوندم و دست و پاشکسته بلدم 

پس اینجا تو تاپیک من ادعای خدا پیغمبر نکن 

خدا بزنه تو کمر هرچی زن ه ر ز ه اس خدا بزنه تو کمر هرچی مرده ه ر ز ه اس خدا بزنه تو کمر تو و امثال ...

بله زنان هرزه دنبال رابطه های حرام هستن نه حلال ...

در ضمن مواظب حرف زدنت باش با این حرفت که میگی خدا گفته در صورت رعایت عدالت میتونین تعدد کنید اما نمیتونید ( !! ) داری خدا رو زیر سوال میبری یعنی خدا خودش یه حکم رو داده ولی نمیدونسته که مرد نمیتونه عدالتو رعایت کنه ؟!

تازه حدیث هم از معصوم داریم در هر چیزی اسراف است مگر در زن گرفتن و در حدیث دیگری تعدد زوجه از سنت های پیامبران گفته شده و احادیث بسیار دیگری ...

به لطف خدا با همه شما عزیزان که به من بخاطریاداوری یک سریع حقایق به من توهین کردین ملاقات خواهیم کرد ...

ای وای بس کن توروخدا ،شما برو به شوهرت بگو هرچی زن تو شهره همه رو عقد کنه فقط ولمون کن ،اصلا موسی به دین خود عیسی به دین خود نخواستیم حقایق و برامون بازگو کنی 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
انشاءالله خدا بزنه تو کمر کسی که با حکم خدا مخالفه ..

به دعاي گربه سياهه بارون نميباره😂😂😂😂😂😂

خدا كمرت رو بزنه انشاءالله اگر براي همسرت ٤ زن نگيري

😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣☺️

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين

خیلیا با خشکه مذهبیشون آدم و زده میکنن

بنظرم شوهر اونا میدونه خانومش خشکه مذهبه دست گذاشته رو نقطه ضعفش که اگه واسه من زن صیغه نکنی گناه کار میشی

آخه من نمیدونم مردی که زن سالم و همچی تموم داره زن دیگه واسه چیشه

غیر از بل هوسیه؟؟؟؟؟

اگه زن نداشت یا زنش مشکلی داشت باز یچیزی

اما اون خانم میگه بهش میرسم و تقاضای زن میکنه

خوب اون مرد یه تنوع طلب شما هم داری با حرف دین به خواستش جواب مثبت میدی که اون هی کیف کنه ۴تا هم میگیره حالا ببین

.
خیلیا با خشکه مذهبیشون آدم و زده میکنن بنظرم شوهر اونا میدونه خانومش خشکه مذهبه دست گذاشته رو نقطه ...

اینا حالشون خوب نیست ول کن .

امام صادق گفته مایه زینت دین ما باشید نه بدبینی دیگران به دین .اینا میخوان دینو بد جلوه بدن

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید!!
بله زنان هرزه دنبال رابطه های حرام هستن نه حلال ... در ضمن مواظب حرف زدنت باش با این حرفت که میگی خ ...

شمام بفرما برو بگو شوهرت هرچنتا میتونه صیغه کنه من بشخصه قول میدم اصلا جلوت و نگیرم اینجوری که شما اومدی داری تفسیر می کنی انگار خدا و پیغمبر همه به زن جماعت نگاه ابزاری دارن 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بله زنان هرزه دنبال رابطه های حرام هستن نه حلال ... در ضمن مواظب حرف زدنت باش با این حرفت که میگی خ ...

لوس نشو 

صفحه دوم شناسنامه آقاتون رو بده ببينم با اين اطلاعات جامع 

چندتا تونستي زن براش بگيري؟؟

هر چند كي حاضره هوووووي تـــو بشه؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

شمام بفرما برو بگو شوهرت هرچنتا میتونه صیغه کنه من بشخصه قول میدم اصلا جلوت و نگیرم اینجوری که شما ا ...

از يك جهت ديگه ببين

انگار مردا فقط شهوت دارن و خون جلو چشماشون رو گرفته

هر كي رو ميبينن فقط بايد عقد كنن 😂😂😂😂ببرن پيش زن اولشون