2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
نه عزیز من گفتم اگه خواست بگیره شرایط براش فراهم شد من خودم انقد شوهرم و حتی بیشتر از حد نیازش تخلیه ...

میبینم که سریال جم تی وی هم نگاه میکنی 🤣🤣🤣بعد این چیزا واسه مردم بده جیزه واس خودتون حلال 🙄🙄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
حالا چرا فکر میکنید با حضور یک زن دیگه شرایط سخت میشه اتفاقا هوو باعث زیبایی هوو میشه و اگر واقعا خو ...

مگه من یا سایر خانما قراره چقدر تو خونه کار کنیم که آخرشب جون نداشته باشیم به شوهرمون برسیم؟؟😒😒

تو به خودت نگاه نکن که کنیزی میکنی برا شوهرت ما خانمی میکنیم 

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میبینم که سریال جم تی وی هم نگاه میکنی 🤣🤣🤣بعد این چیزا واسه مردم بده جیزه واس خودتون حلال 🙄🙄

فکر نکنم زندگی نامه سلطان سلیمان نیازی به جم تی وی داشته باشه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
نماز صبح دو رکعت نافله اش دو رکعترکعت قبل نماز صبح نماز ظهر چهار رکعت نافله اش هشت رکعت قبل نماز ظه ...

آدمی که مثل تو انقدر اسلامو سخت میگیره حال بقیه رو از دین بهم میزنه😐 

نماز روزانه ۱۷ رکعته نیازی هم نیست این همه بخونی 

این همه عبادت آدمو از کار و زندکی میندازه و خدا حالش از آدمای تنبل بهم میخوره اونا سربار دیگرانن

حق داره شوهرت زن دیگه بخواد 

این همه تو نماز میخونی وقت نمیکنی به خودت برسی که چشن و دلش سیر شه 

یاد باشه که جهاد زن شوهرداریه!

نه عزیز من گفتم اگه خواست بگیره شرایط براش فراهم شد من خودم انقد شوهرم و حتی بیشتر از حد نیازش تخلیه ...

یعنی شما از نظر جنسی کامل به شوهرت میرسی 

بعد باز به زنا اوف اوف میکنه یعنی دلش میخواد؟؟؟

ما میدونیم مردا صدتا زن داشته باشن بازم چشمشون میدوعه..

وضعیت جامعه ما الان طوری شده انقد زنا بد لباس میپوشن همه مردا تحریک میشن

نمیشه که سریع آدم به خواستشون بله بگه

اگه من روزی شوهرم این تقاضا رو ازم کنه

میگم باشه اما به شرطی که من نباشم تو زندگیت

نمیشه که اینم هست    اونم چشم

خیلی خوشبحالشون میشه 

حتی الان پیر مرداشونم پرو ان

الان زنا هیکل قشنگ 

باشگاهی 

شکم تخت

خوش اندام

آرایش لاکچری

میندازه بیرون

معلومه هر مردی ببینه هوس میکنه

ایشالا این زنای خانمان سوز از رو زمین محو بشن که انقد با عشوه و لخت کردن خودشون دل شوهرهای مردمو نبرن

.

چقد دست و پا میزنی....اینجا کسی عقایدت رو قبول نداره چرا سعی در اثباتش داری؟اینجوری هم خودت اذیت میشی و توهین می شنوی هم دیگران رو نا تحت میکنی.  بخدا قسم منم عقاید خاصی دارم ولی برا خودم گذاشتم عقایدم رو...نه به کسی گفتم و نه به کسی تحکیم میکنم اعتقادم رو

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بجای دیدن تلویزیون اگه 

یه نگاه به احادیث معصومین درباره همسرداری مینداختی چهارتا چیز یاد میگرفتی و شوهرت هوس زن دوم و زن صیقه ای نمیکرد

یعنی شما از نظر جنسی کامل به شوهرت میرسی  بعد باز به زنا اوف اوف میکنه یعنی دلش میخواد؟؟؟ ما ...

میدونی چیه؟؟

ماها باید از خودمون شروع کنیم

اینایی که لباس بد میپوشن تو خیابون خواهر و مادر کی هستن؟؟ 

چقد دست و پا میزنی....اینجا کسی عقایدت رو قبول نداره چرا سعی در اثباتش داری؟اینجوری هم خودت اذیت میش ...

عزیزم اینا عقیدش نیست 

این به ظاهر داره راجب اسلام حرف میزنه هدفش ضد دینیه

داره وجه دین رو خراب میکنه انچوچک

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

اگه اینو نگم واقعا تو دلم میمونه

حالم ازت بهم میخوره حیف اون اسم پروفایل اسمتو بذار جوینده ی هوو برای شوشو بیشتر بهت میاد بقیه هم میفهمن با چه ادم و چه طرز فکری حرف میزنن

بالاخره همه چی درست میشه...درستم نشه تموم که میشه😊
عزیزم اینا عقیدش نیست  این به ظاهر داره راجب اسلام حرف میزنه هدفش ضد دینیه داره وجه دین رو خر ...

آره انقد عقایدش مضحکه نخواستم جوابشو بدم دیگه نت‌ونستم تحمل کنم. عجبا این حجم از کوته فکری چجوری تو یه آدم جمع شده 

اگه اینو نگم واقعا تو دلم میمونه حالم ازت بهم میخوره حیف اون اسم پروفایل اسمتو بذار جوینده ی هوو بر ...

اینا خودشون از هزارتا مرد ح ش ری ترن هرشب صیغه و زیرخواب یکین

اگه اینو نگم واقعا تو دلم میمونه حالم ازت بهم میخوره حیف اون اسم پروفایل اسمتو بذار جوینده ی هوو بر ...

عزیزم حتی پروفش هم با نقشه گذاشته

خودشو اون یکی کاربر در اصل یک نفر هستن

اینا نقشه میکشن که ذهن ما ایرانیا رو نسبت به دین بد کنن

از هیچ چیزی هم کم نمیزارن

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...