2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30875 بازدید | 511 پست
چه دلیلی داره که توهین میکنی اتفاقا من هم به خودم خیلی میرسم همه به زندگیم هم به شوهرم واین اصلا دلی ...

شما از زنانگی چیزی هم متوجه میشی یا نه اصلا از زن بودن تا حالا چی دستگیرت شده

خدایا شکرت😙
امام على عليه السّلام می فرماید: غَيْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَ غَيْرَةُ الرَّجُلِ إِيمَانٌ . غيرت ز ...

داری تفسیر اشتباه میکنی

میشه خواهش کنم یا بحثتو تموم کنی یا از این تاپیک بری؟؟

داری وجهه دین رو خراب میکنی 

دوستان لطف کنین یه سرچ کنین و این  حکما رو بخونین اصلاً ربطی به این موضوع مورد بحث نداره

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کنین یا خودش هووئه یکی دیگس یا حاصل ازدواجه دوم و سومه یه بابای چن زنس 

جواب این دوتا خانم رو ندین فقط گزارش رد کنید تا لغو کاربری بشن.لیاقت این خانما زندگی تو بیابونای عربستان با یه مرد چهار زنه س که صبح تا شب جون بکنن و همه حور توهینی بهشون بشه .اینجور زنا مرد رو خیلی ببخشید  فقط یه آلت متحرک میبینن 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
والا زن شاید از قرآن بترسه ولی مرد چی فعلا یکی مثل دایی اسی از خدا بی خبر شده که زن و بچه رو ول کرده ...

چنین مردی به درد تعدد نمیخوره توی فرهنگ دینی طبق حدیث به چنین مردانی ملعون گفته میشه ...

امام على عليه السّلام می فرماید: غَيْرَةُ الْمَرْأَةِ كُفْرٌ وَ غَيْرَةُ الرَّجُلِ إِيمَانٌ . غيرت ز ...

یکی از مواردی که قرآن کریم تعدد زوجات را تجویز کرده است آیهٔ 3 سوره نساء می‌باشد که چنین می‌فرماید:و ان خفتم الا تقسطوا فی الیتامی فانحکوا ماطاب لکم من النساء مثنی و ثلاث و رباع… در آیه مذکور دو نکته مهم نهفته است؛یکی اینکه تعدد زوجات مشروط به توانایی می‌باشد و دیگری اینکه اجازهٔ چنین امری مربوط به مواقع غیرعادی است که به طرفین زن و شوهر عارض می‌شود مانند:جنگ،مرض،فلج اعضاء،شدت مصائب،قتل و غارت،سرپرستی خانواده‌های ایتام،تجارت و بازرگانی،مسافرت ممتد و غیره که رخصت چنین حقی را می‌دهد و گرنه سعادت در وحدت و یک زنی است،چرا که سعادت و اساس زناشویی بر اساس عدالت است که جامعهٔ آفرینش بدان بسته است و آن هم با یک زن کافی است و گسترش عدالت در بیش از یک زن برای هر کس ممکن نیست.از طرفی حوادث اجتماعی و سوانح فکری بشر گاهی او را دست خوش مشکلاتی می‌نماید که ثانیاً و بالعرش مجبور به تجدید فراش می‌شود و گرنه اصلاً همان یک زن کافی است.2

خداوند به حضرت علی فرمود تا زمانی که حضرت زهرا س همسرت هست با زن دیگری وصلت نکن بخاطر شان و منذلت حض ...

خدارو هزار بار شکر که اسلام حقیقی چیزی نیست که شما رواج میدید!وگرنه من یکی کافر میشدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
جواب این دوتا خانم رو ندین فقط گزارش رد کنید تا لغو کاربری بشن.لیاقت این خانما زندگی تو بیابونای عرب ...

اره باو گزارش زدم برن تو همون دوره جهالت خودشون سیر کنن با طرز فکر احمقانشون ،دینم کردن مایه تایید حرفاشون حالا برسی به تهش می بینی حتی نمیدونن نماز صبح چن رکعته ها

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
منم خدا رو قبول دارم اما چرا انقد راحت تو که زنی از حقوقت میگذری آره جایی هست که زن بیماری یا مشکلی ...

نه عزیز من گفتم اگه خواست بگیره شرایط براش فراهم شد من خودم انقد شوهرم و حتی بیشتر از حد نیازش تخلیه کردم که یه خانم از کنارش رد میشه میگه اوف اوف میسوزه این از نظر جنسی خورد و خوراک هم همیشه خوبشو خودم میخورم گمشو میدم شوهرم فکرکنه کم تلاش کرده بیشتر تلاش کنه من یکبار برای همسرم یک خانم صیغه کردم چون ایشون هم مثل همه آقایون که یه زن دیگه بگیرم از دهانش جمع نمیشد ولی وقتی در موقعیت قرار گرفت فهمید که واقعا کار سختی اون رابطه قطع شد و حالا همسرم با انگیزه بیشتری تلاش میکنه برای زندگیش خرم سلطان هم وقتی ماه دوران بود به چشم سلطان سلیمان اومد با نه گفتن فقط ذهن خودمون مسموم میکنیم زمینه میشه برای لج کردن مرد که بخواد بگه هرکاری دوست دارم میکنم 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
نه عزیز من گفتم اگه خواست بگیره شرایط براش فراهم شد من خودم انقد شوهرم و حتی بیشتر از حد نیازش تخلیه ...

خوووووب قضیه شما فرق میکنه شوهرتون چشمشون دنبال زنای دیگه بوده ...خوب کردی 

نه عزیز من گفتم اگه خواست بگیره شرایط براش فراهم شد من خودم انقد شوهرم و حتی بیشتر از حد نیازش تخلیه ...

همه اقایونم مثل شوهره شما نیستن که چندتا زن بخوان ...انقدر شوهرت بهت گفته زن دوم میخوام باورت شده همه مردا اینجورن....خودم اول ازدواجم ترس از رابطه داشتم مدام التماس همسرم میکردم زن صیغه کن من از رابطه میترسم میگفت مگه من بی ابرو هستم ونقدر بی ابرو شدم برم زن صیغه کنم ؟؟؟

حالا چرا فکر میکنید با حضور یک زن دیگه شرایط سخت میشه اتفاقا هوو باعث زیبایی هوو میشه و اگر واقعا خو ...

وای واقعا تعجب میکنم... 

من چندتا سوال دارم, اولیش اینه که اگه یه مردسردهست وبه زنش محبت نمیکنه یا حتی نیاز جنسی زنشوبرطرف نمیکنه, بنظرت همسرش باید بره با یمرد دیگه؟ تاهمسرش تجدیدقواکنه؟ 

یا این دوره زمونه که مردافقط میدون برای یه لقمه نون, بنظرت بهتر نیست هرکسی دوتاشوهرکنه تاکاراتقسیم شه ومردابتونن بخودشونم برسن؟ 

من به شخصه حتی تو نامزدی هم تلاشی نمیکردم شوهرم یموقع ولم نکنه, اگه میخواد ول کنه همون بهتربکنه!!! میخوام صدسال رقابت نکنم باکسی, باکسی هم تقسیم نمیکنم شوهرمو. کارخونه هم زمین بمونه پول میدم کسی انجام بده یا اصلا انجام نمیدم حاج آقاکه اومد خودش انجام بده, خدانگفته من کارخونه بکنم, ولی خب ازاون نظر براشوهرم کم نمیزارم چون خداگفته وظیفمه! 

گناه رو شما میکنی که داری به شوهرت سخت میگیری زندگیو 

نه ماها که نمیزاریم زن بگیره

خواهرم زن مشترک یعنی باهم بخوریم باهم بپوشیم نه اینکه خوبشو برا خودمون نگه داریم بدرد نخوراشو بدیم شوهره بدبخت 

این یه نوع دزدیه 

حق الناسه !!!

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
اره باو گزارش زدم برن تو همون دوره جهالت خودشون سیر کنن با طرز فکر احمقانشون ،دینم کردن مایه تایید ح ...

نماز صبح دو رکعت نافله اش دو رکعترکعت قبل نماز صبح

نماز ظهر چهار رکعت نافله اش هشت رکعت قبل نماز ظهر

نماز عصر چهار رکعت نافله اش هشت رکعت قبل نماز عصر و در وقت فضیلت نماز عصر 

نماز مغرب سه رکعت نافله ۴رکعت و ۲غفیله که بعد نماز مغرب 

نماز اعشا چهار رکعت نافله دورکعت نشسته که هر رکعت ۱۰۰آیه قراعت میکنیم 

نماز شب هشت رکعت نافله دو رکعت شفع و یک رکعت وتر که مستحب نماز وتر قنوت ۱۰ دقیقه شود

و بعد از همه این نماز ها دو رکعت نماز برای سلامتی امام زمان در مجموع روز ۵۳ رکعت 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر